NA PRUŽNOM PRELAZU STRADAO SIN POZNATOG DOKTORA: Strašna NESREĆA u Vrčinu
Foto: Društvene mreže

tuga

NA PRUŽNOM PRELAZU STRADAO SIN POZNATOG DOKTORA: Strašna NESREĆA u Vrčinu

Tragedija se dogodila kada je "pežo" za čijim je volanom bio nastradali mladić

Objavljeno: 11:21h

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u Vrčinu, kada je voz naleteo na automobil, nastradao je V. G. (18), sin poznatog doktora. Podsetimo, osim V. G. u teškoj nesreći poginula je i devojčica (15), dok je dve godine starija tinejdžerka koja je povređena, prevezena u bolnicu.

Kako Kurir saznaje, nastradali V. G. sa roditeljima i braćom i sestrama živeo je u Vrčinu.

- Njegov otac je poznat i priznat doktor opšte medicine. Takođe, bavi se i estetskom hirurgijom i ima svoju orgdinaciju u kojoj radi - potvrdio je sagovornik Kurira.

Stravična saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se oko 23.30 sati, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu, ali koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu, kada je voz udario u automobil u kom su bili tinejdžeri.

- Tragedija se dogodila kada je "pežo" za čijim je volanom bio nastradali mladić. U desnu bočnu stranu automobila je udarila lokomotiva koja nije imala vagone. Sumnja se da je nastradala devojka koja je bila suvozač - kaže izvor iz istrage.

Treća putnica u automobilu, navodno je zadobila lakše povrede, a prema nezvaničnim informacijama, ona je ispala iz automobila.

Bonus video:

00:09

Teška nezgoda na autoputu Miloš Veliki kod Ljiga

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.