"SEDAM MESECI TE ČEKAM": Bolne reči oca IVANE koja je svirepo ubijena na Zvezdari, ubica JOŠ UVEK NA SLOBODI
Ivana K., Foto: Društvene mreže

potresno

"SEDAM MESECI TE ČEKAM": Bolne reči oca IVANE koja je svirepo ubijena na Zvezdari, ubica JOŠ UVEK NA SLOBODI

7 meseci od stravičnog ubistva na Zvezdari

Objavljeno:

- Voleo bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem zagrlim te - reči su oca Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena 23. decembra u stanu na Zvezdari, a osumnjičeni za njeno ubistvo Jetmir Gočaj do danas nije uhapšen.

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

- Zalazak i večernja zvezda i jedan jasan poziv za mene... Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom, osetiću to sa nebesa... I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših, na mestu gde nema dana niti godina... Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim... Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši... Voleo bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te... Sedam meseci te čekam - napisao je Slobodan, otac ubijene Ivane.

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Jetmir G.
Jetmir G.foto: Društvene mreže

Sumnja se da je Jetmir Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj ju je što ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

On je istog dana napustio državu, a njegova lokacija do danas nije poznata. Gočaj već sedam meseci uspešno izmiče nadležnim organima.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.