RUTOVIĆ VIŠE NIJE OSUMNJIČEN: Preokret u istrazi ranjavanja Peconija!
Foto: Print Screen Youtube

obrt!

RUTOVIĆ VIŠE NIJE OSUMNJIČEN: Preokret u istrazi ranjavanja Peconija!

Željko Rutović nije osumnjičen za ranjavanje Predraga Rankovića Peconija, rekao je izvor blizak istrazi

Objavljeno: 13:39h

Kako se navodi, iako su mediji preneli, a kamere zabeležile incident u kom je u Rankovića pucao Rutović, za njim nije raspisana poternica, piše Politika Takođe, Više tužilaštvo u Beogradu tim povodom vodi pretkrivični postupak, što znači da to telo nema osumnjičenog za pucnjavu u beogradskom hotelu "Prag" 22. marta.

Posle incidenta u kom je Ranković zadobio teške povrede noge, policija je tragala za Rutovićem i pretresla njegovu kuću, a mediji su pisali da je privatnim avionom otišao iz Srbije posle pucnjave.

Rutovićev mobilni telefon bio je nedostupan od 22. marta kada se dogodio obračun u kom je Ranković, upucan sa šest hitaca u nogu.

Na pitanje da li planira da se javi policiji Rutović je rekao:

- Ne znam o čemu se radi. Nemam blage veze s onim u vezi s čim me zovete i o čemu pričate.

Zašto je ipak u bekstvu ako nema veze s pucnjavom, Rutović je rekao da je njemu sve to smešno.

- Smešno. Meni je to sve smešno, vi se očigledno šalite sa mnom kada me zovete oko takvih stvari. Zaista, meni je sve to smešno – rekao je Rutović, nakon čega je prekinuo vezu.

U gradskim kuloarima se spekuliše da između dvojice biznismena odranije postoji sukob oko privatizacije objekata u Beogradu, te da je to i bio povod Rutovićevog dolaska na proslavu u hotel “Prag”.

Kobne večeri sa Rankovićem su za stolom sedeli Srđan Milovanović, vlasnik TV Kopernikus, Milo Đurašković, vlasnik putarskih preduzeća, Novica Kočić, vlasnik restorana “Zvezdara teatar”, pevačica Tijana Radivojević i izvesna Jelena Stevanović.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.