ODVEO SINA (2) NA LIVADU I DAO MU DA POPIJE SONU KISELINU: Poznato stanje oca i mališana iz Pirota
Stanje oca i sina koji su popili sonu kiselinu nepromenjeno, Foto: RINA

strašno

ODVEO SINA (2) NA LIVADU I DAO MU DA POPIJE SONU KISELINU: Poznato stanje oca i mališana iz Pirota

Kako se sumnja, M.J. je kolima doveo mališana na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu a zatim je i sam uzeo korozivno sredstvo

Objavljeno:

Stanje M. J. i njegovog dvogodišnjeg sina koji su 3. jula pronađeni otrovani na mestu zvanom "vašarište" u Pirotu i dalje je nepromenjeno.

„Pacijent M.J. hospitalizovan je u intenzivnoj nezi Klinike za endokrinologiju UKC Niš. Primljen je teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu.Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, svestan ali zbog stepena i vrsta povreda smatra se da je u životno ugrožavajućem stanju. Dvogodišnji pacijent je na intenzivnoj nezi Klinike za pedijatriju gde tim lekara konstantno prati njegovo stanje, Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, dobio je kompletnu terapiju a zbog specifičnosti povreda – opekotina i korozivnih promena lica i ustiju, lekari će narednih dana odlučivati o daljem toku lečenja“, saopštio je niški UKC.

Kako se sumnja, M.J. je kolima doveo mališana na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu a zatim je i sam uzeo korozivno sredstvo.

S obzirom na to da je do kobnog događaja došlo u kasnim večernjim satima niko od meštana ovog dela Pirota nije video ništa sve dok se nije pojavila policija.

M.J. živi u centru Pirota udaljenom oko tri kilometra od „vašarišta“ u kući koja pokazuje da se radi o situiranoj porodici te da materijalno stanje nije bilo razlog njegovog kobnog poteza.

Niko od njegovih srodnika nije hteo da komentariše ovaj događaj a prema nezvaničnim saznanjima M.J. se na ovu odluku odlučio zbog sukoba sa suprugom.

Bonus video: Mesto na kom je muž pucao u ženu i sebe u Prokuplju

01:40

Mesto na kom je muž pucao u ženu i sebe u Prokuplju

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.