PRONAĐENO TELO KOD GRČKOG OSTRVA SERIFOS: Ispituje se da li pripada Radovanu Juračiću?
Radovan Juračić, Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

OBDUKCIJA će biti završena za 12 dana

PRONAĐENO TELO KOD GRČKOG OSTRVA SERIFOS: Ispituje se da li pripada Radovanu Juračiću?

Ovu informaciju preneo je javnosti Radmilo Belić u Fejsbuk grupi Grčka info, koji se od početka angažovao oko nestanka ovog Kikinđaninara

Objavljeno:

U toku je obdukcija tela, za koje se pretpostavlja da je u pitanju Radovan Juračić, a koje je 13. juna pronađeno na stenama, u moru, u blizini ostrva Serifos.

Takođe, radi se i DNK analiza između pronađenog tela i majke Radovana Juračića, koja bi trebalo da pokaže da li pronađen leš pripada nestalom Kikinđaninu, objavili su grčki mediji.

Radovan Juračić
Radovan Juračićfoto: Printscreen/ Facebook/ Radovan Juračić

Ovu informaciju preneo je javnosti Radmilo Belić u Fejsbuk grupi Grčka info, koji se od početka angažovao oko nestanka ovog Kikinđanina.

– Što se tiče grčkih medija, objavljeno je da je pronađen leš u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i da se ispituje da li je to Radovan Juračić. U toku su dve operacije oko ovog leša, a to je obdukcija koja treba da pokaže uzrok smrti, a druga je analiza DNK između pronađenog tela i majke Radovana Juračića. Ova analiza u ovakvim slučajevima traje do 12 dana tako još uvek ne znamo rezultat – napisao je Radmilo Belić.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.