HAPŠENJE U OSTRUŽNICI: Kod muškarca (41) pronađeno 2,5 kilograma HEROINA
Policija / Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

HAPŠENJE ZBOG NARKOTIKA

HAPŠENJE U OSTRUŽNICI: Kod muškarca (41) pronađeno 2,5 kilograma HEROINA

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su N. V. (41) kod koga je pronađeno oko 2.5 kilograma heroina, oko 200 grama kokaina, kao i ručna bomba, saopšteno je danas iz ministarstva unutrašnjih poslova.

MUP u saopštenju navodi da je policija u Ostružnici, prilikom pretresa porodične kuće u kojoj je osumnjičeni boravio, i pomoćnih prostorija, pronašla ručnu bombu i elektronsku vagicu sa tragovima heroina, kao i oko 22.000 evra i 8.000 dinara."Pregledom pomoćnih prostorija koje je koristio i okoline, policijski službenici pronašli su u paketima oko dva kilograma heroina i oko 200 grama kokaina. Takođe, u neposrednoj blizini kuće u kojoj je osumnjičeni boravio policija je pronašla i oko pola kilograma heroina koji je, kako se sumnja, N. V. nameravao da proda", navodi se u saopštenju.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Dado Đilas

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.