OTAC, MAJKA I ĆERKA UBIJENI PA ZAPALJENI KOD ALEKSINCA: Danas presuda za njihovu smrt!
Ubijena porodica Đokić, Foto: Kurir/D.Ilić

suđenje

OTAC, MAJKA I ĆERKA UBIJENI PA ZAPALJENI KOD ALEKSINCA: Danas presuda za njihovu smrt!

Džonić od početka suđenja negira krivicu, dok mu sa druge strane za krivično delo teško ubistvo preti kazna doživotnog zatvora

Objavljeno:

Viši sud u Nišu trebalo bi danas da izrekne prvostepenu presudu Goranu Džoniću, optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Tužilaštvo je u svojim završnim rečim predložilo sudu da Džonića osudi na kaznu doživotnog zatvora. Sa završnim rečima tužioca složili su se i punomoćnici oštećenih, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu tvrdeći da nema dovoljno dokaza za osuđujuću presudu.

Goran Džonić
Goran Džonićfoto: Kurir/M.S.

Džonić od početka suđenja negira krivicu, dok mu sa druge strane za krivično delo teško ubistvo preti kazna doživotnog zatvora. On je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

1 / 6 Foto: KURIR/MARKO SMILJKOVIĆ/D.ILIĆ

Goran Džonić optužnicom se tereti za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine. Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Aleksandra i Kostadima M. i drugog Dzonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

Bonus video:

02:50

GORAN DŽONIĆ JE IZVRŠILAC UBISTVA! Bivši niški inspektor o novim dokazimaBIO JE SAM, SVAKO IMA PRAVO DA SE BRANI SVIM SREDSTVIMA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.