ŠTA OTKRIVA METALNA TESTERA PRONAĐENA U KONTEJNERU: Da li je kraj rešavanja slučaja Ane Volš na vidiku?
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook/anawalshe

novi detalji

ŠTA OTKRIVA METALNA TESTERA PRONAĐENA U KONTEJNERU: Da li je kraj rešavanja slučaja Ane Volš na vidiku?

Srpska i američka javnost očekuju nastavak suđenja za ubistvo Beograđanke, a novi pomak u slučaju mogao bi da se desi u avgustu

Objavljeno:

Brajan Volš, osumnjičen za ubistvo svoje supruge Ane Bolš, inače Beograđanke, mogao bi da se pred sudom ponovo nađe u avgustu ove godine, kada bi konačno trebalo da se nastavi suđenje za zločin koji je uznemirio srpsku i američku javnost. Dokaz koji bi možda mogao biti ključan za ceo predmet jeste testera koja pronađena nedaleko od kuće Brajanove majke.

Srpska i američka javnost očekuju nastavak suđenja za ubistvo Beograđanke, a novi pomak u slučaju mogao bi da se desi u avgustu. Tužilaštvo je dosad prikupilo dokaze protiv Brajana, a testera koja je pronađena u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke Dajane Volš mogla bi konačno da rasvetli slučaj.

Reč je o metalnoj testeri na kojoj je pronađen mali deo kosti.

Maleni delić kosti, mogao bi da bude od ključnog značaja za ceo slučaj, a američke vlasti odmah su ga poslale na DNK analizu, čiji testovi mogu rešiti misteriju.

Brajan Volš
foto: Printscreen / Tviter

Ukoliko se na pomenutom predmetu pronađe DNK Ane Volš to bi mogao biti ključni dokaz u predmetu.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara u jutarnjim satima nakon novogodišnje proslave u porodičnoj kući u Kohasetu u Masačusetsu. U prvi mah, ništa nije bilo sumnjivo, jer je Ana navodno otišla na poslovni sastanak, ali je firma nakon nekoliko dana zvala da proveri šta se događa jer se ona nije pojavila na poslu sve te dane.

Počela je potraga za nestalom Beograđankom, kojoj se odmah pridužio i njen suprug, pa ništa nije ukazivalo na njega. Kako je vreme prolazilo, pojavljivali su stravični detalji u vezi celog slučaja.

Na kraju se ispostavilo da je Anin suprug u veče nestanka na Guglu pretraživao kako rasparčati telo, razgraditi ga i odložiti, a takođe i kako očistiti tragove krvi i ubistva.

Svedoci u postupku

Poslednja u nizu osoba koje su saslušane u vezi sa slučajem nestanka Ane Volš, jeste i dadilja koja se starala o troje dece koju ima bračni par.

Bebisiterka Brajana i Ane Volš otkrila je jezive detalje policiji, koji su otkriveni na prethodnom suđenju Brajanu Volšu.

U danima nakon Aninog nestanka bebisiterka je čuvala troje dece Ane i Brajana Volš. Dadilja je rekla policiji da je Brajan zamenio sve tepihe u prizemlju u njihovoj kući, kao i kantu za smeće. Navela je i da je Brajan je takođe stavio bravu na vrata podruma.

1 / 17 Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/WCVB CHANNEL 5 BOSTON

Takođe, 1. januara, u danu kada je Ana ubijena, bebisiterka je došla da čuva troje dece jer je par Volš išao na branč, ali joj je Brajan potom rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington zbog posla.

Prilikom ovog suđenja rečeno je i da je Anin biološki materijal pronađen na sedištu Brajanovog autombila.

Dosad su protiv osumnjičenog Volša podignute tri optužnice, prva je za ubistvo supruge, druga je za dovođenje u zabludu policijskih službenika, a treća je za nepropisno premeštanje ljudskog tela.

Pored dadilje, spominju se još dva ključna svedoka koji bi mogli biti saslušani u vezi sa ubistvom. Prvi je Džem Mutlu, prijatelj Ane Volš i ujedno i poslednja osoba koja je videla nesrećnu ženu živu. On je na policiji rekao da je sedeo sa Anom, da je ona bila nasmejana i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

Sledeća je Dajana Volš, majka osumnjičenog Brajana, za koju se pretpostavlja da je imala saznanja u vezi sa slučajem nestanka Beograđanke. Brajan je tražio specifičnu dozvolu za izlazak iz kuće, pošto se nalazio u kućnom pritvoru zbog prevare, da bi svoju majku odvezao kući.

Ana Volš
foto: Društvene mreže

Ona je tada operisala kataraktu, ali je posle promenio iskaz i rekao da se ona brzo oporavila te da se sama odvezla kući, a da je on to vreme iskoristio kako bi otišao da joj kupi namirnice.

Takođe, nakon ubistva Beograđanke saznalo se i da Ana i Brajan ne žive zajedno, te da ona ne viđa decu dovoljno često koliko bi želela.

Na poslednjem suđenju, takođe prikazana su dva zanimljiva detalja iz istrage.

Prvi je to kako Brajan baca kese za smeće posle večeri nestanka svoje supruge, a drugi je njegova kupovina velike količine hemijskih sredstava za čišćenje kuće.

01:32

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! Plakao je kao devojčica kad se poseče!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.