NOVI DETALJI O SLUČAJU ANE VOLŠ: Beograđanka imala planove OVOG DATUMA?!
Ana Volš, Foto: Društvene mreže

istraga

NOVI DETALJI O SLUČAJU ANE VOLŠ: Beograđanka imala planove OVOG DATUMA?!

Par je planirao da proslavi Novu godinu zajedno 4. januara, nakon što bi se Ana vratila iz Masačusetsa, pokazuju dokumenti.

Objavljeno:

Ana Volš, Beograđanka koja je poslednji put viđena u januaru, a za njeno ubistvo je optužen suprug Brajan Volš imala je aferu sa muškarcem iz Vašingtona, pre nego što je nestala, a sa njim je i provela Dan zahvalnosti u Irskoj, navode novi sudski dokumenti.

Taj muškarac je istražiteljima rekao da se viđao sa Anom Volš nekoliko meseci i da su zajedno proveli Badnje veče, navodi se prema dokumentima.

Par je planirao da proslavi Novu godinu zajedno 4. januara, nakon što bi se Ana vratila iz Masačusetsa, pokazuju dokumenti.

Misteriozni muškarac najčešći kontakt u telefonu Ane Volš

Taj muškarac je takođe bio najčešći kontakt na Aninom mobilnom telefonu, navode istražitelji pozivajući se na telefonske zapise.

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

Dokumenti, koji uključuju naloge za pretres, izjave i druge podneske koje su sastavili istražitelji koji istražuju nestanak Beograđanke, objavljeni su prvi put manje od nedelju dana nakon što je njen suprug izjavio da nije kriv za njen ubistvo.

Brajanu Volš je 27. aprila odbijen zahtev za kauciju i on je izjavio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret - ubistvo, zavaravanje policije i nepravilno prenošenje ljudskog tela. Tužioci tvrde da je ubio svoju suprugu, a zatim uništio i sakrio telo.

Gde se nalazi telo Ane Volš do danas je ostalo misterija.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/WCVB CHANNEL 5 BOSTON

Anina svekrva unajmila privatnog detektiva da je prati

Tokom saslušanja u aprilu, pomoćni državni advokat je tvrdio da je u decembru 2022. godine "postalo očigledno da gospodin Volš sumnja da mu je supruga u aferi".

1 / 4 Foto: Facebook/anawalshe

- Često je posjećivao Instagram stranicu jednog od njenih muških prijatelja. I 26. decembra njegova je majka - s njegovim ulaskom i smernicama - angažovala privatnog istražitelja da nadgleda Anu Volš u Vašingtonu - rekao je državni advokat u četvrtak.

Sa druge strane, advokatica Brajana Volša osporila je tu tvrdnju i rekla da nema "stvarno nikakvih dokaza" da je sumnjao da mu je supruga u aferi.

- Gospodin Volš nije imao pojma da mu je supruga u aferi sve dok to nije saznao tokom otkrivanja u ovom slučaju - rekla je advokatica.

Podsetimo, Ana Volš, majka troje dece, je nestala u noći 1. januara, nakon proslave Nove godine sa suprugom i zajedničkim prijateljem. Brajan Volš je ispričao policiji da mu je supruga rekla kako hitno mora na poslovan put, ipak nikada nije utvrđeno da se ona ukrcala na let za Vašington, kao ni da je otišla do aerodroma. Volš je isprva uhapšen zbog sumnje da ometa istragu, a zatim su ga istražitelji optužili za ubistvo supruge.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Blic/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.