OSUĐEN UČENIK KOJI JE SNIMAO INCIDENT SA PROFESORKOM U TRSTENIKU: Poznato kako će biti kažnjen!
Incident sa profesorkom u Trsteniku, Foto: Printscreen, Društvene mreže

priznao

OSUĐEN UČENIK KOJI JE SNIMAO INCIDENT SA PROFESORKOM U TRSTENIKU: Poznato kako će biti kažnjen!

Učenik M. M. je priznao izvršenje krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i prema njemu je izrečena mera pojačanog nadzora organa starateljstva

Objavljeno:

Osnovni sud u Trsteniku osudio je danas M. M. (18), najstarijeg učesnika incidenta koji se odigrao u Tehničkoj školi u Trsteniku, novembra prošle godine, navode Novosti.

Učenik M. M. je priznao izvršenje krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i prema njemu je izrečena mera pojačanog nadzora organa starateljstva.

Postupak protiv ovog đaka, i pored punoletstva, vodio se i po Zakonu o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivično-pravnoj zaštiti maloletnih lica na osnovu procene sudskih veštaka o nezrelosti optuženog u toku istrage.

- I okrivljeni i Osnovno javno tužilaštvo su se odrekli prava na žalbu, tako da je danas presuda postala i pravosnažna - navodi izvor iz Osnovnog suda u Trsteniku.

Ovog presudom je praktično završen sudski postupak već na prvom pretresu.

M. M. je snimao incident u kome je profesorki engleskog jezika izmaknuta stolica na času. Odlukom Nastavničkog veća u ponovljenom disciplinskom odlučivanju kažnjen je ukorom Veća i jedinicom iz vladanja.

1 / 2 Foto: Društvene mreže

To je slučaj i sa učenikom N. Ž. (17), koji je izmakao profesorki stolicu. Treći i najmlađi učesnik incidenta I. К. (16) se ispisao iz škole dan pre prvog odlučivanja Nastavničkog veća o sudbini đaka koji su profesorki engleskog jezika izmakli stolicu, smejali se njenom padu, ceo događaj snimali i distribuirali mrežama.

Profesorka Marija Stevanović, vratila se na radno mesto i završava ovu školsku godinu u Tehničkoj školi.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.