HAOS NA LUCIFEROVOM SUĐENJU: Majka vođe navijača Partizana uradila OPASNU STVAR
Lazar Marinković, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

DRAMA

HAOS NA LUCIFEROVOM SUĐENJU: Majka vođe navijača Partizana uradila OPASNU STVAR

Policija je majku optuženog Marinkovića odmah po pronalasku metaka uhapsila

Objavljeno: 13:04h

M.M. majka Lazara Marinkovića zvanog Lucifer, vođe grupe koja se krila iza navijača Anti-Romi uhvaćena je 25. maja na ulazu u zgradu Specijalnog suda u Beogradu sa 7 metaka, piše "Blic".

Prema informacijama poseduju mediji, ona je sa mecima uhvaćena prilikom ulaska u sud na suđenje svom sinu i njegovim saradnicima koje je održano 25.maja.

Policija je majku optuženog Marinkovića odmah po pronalasku metaka uhapsila, nakon čega se dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva izjasnio da se protiv nje podnese krivična prijava u redovnom postupku, nakon čega je ona puštena na slobodu.

Lazar Marinković
Lazar Marinkovićfoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Podsetimo, Anti-Romi su uhapšeni 29. marta prošle godine, zbog sumnje da su prodavali narkotike na poznatim beogradskim splavovima. Oni su se dovodili u vezu sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali se to ne navodi u optužnici u koju je "Blic" imao uvid.

Kako smo ranije pisali, navijačka grupa FK Partizan “Anti-Romi”, svoju bazu ima u beogradskom naselju Karaburma već nekoliko decenija. Nekada su blisko sarađivali sa “Alkatrazom” čije su vođe takođe iz tog kraja. Međutim, po preuzimanju Južne tribine od strane “Janjičara”, kasnije “Principa” kojima je rukovodio Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, “Anti-Romi” i “Alkatraz” su se razišli, nakon čega su se navijači “Anti-Roma” spojili sa “Principima” i počeli da rade za njih. Padom Belivukovog klana, kako saznajemo, upravo grupa sa Karaburme preuzela je njihove poslove obezbeđenja po beogradskim klubovima i splavovima. Zajedno sa tim preuzeli su i poslove sa drogom.

Vođa "Anti-Roma", mladić koji je preuzeo i vodio Nevoljine poslove sa drogom i obezbeđenjem je mladić Lazar Marinković, nadimka Lucifer.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.