ODBIJENI ZAHTEVI ODBRANE BELIVUKA I MILJKOVIĆA O IZUZEĆU SUDSKOG VEĆA: Ovo je razlog!
Belivuk i Miljković, Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, Nemanja Nikolić

SAOPŠTENO JE

ODBIJENI ZAHTEVI ODBRANE BELIVUKA I MILJKOVIĆA O IZUZEĆU SUDSKOG VEĆA: Ovo je razlog!

Organizovanoj kriminalnog grupi Belivuk-Miljković sudi za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu odbio je zahtev advokata odbrane u predmetu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za izuzeće predsednika i članova sudskog veća koji sude u tom predmetu.

Zahtev je odbijen jer razlozi koji su istaknuti ne predstavlljaju razoge za izuzeće, već se odnose na upravljanje postupkom, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Zahtev za izuzeće Aleksandra Stepanovića je odbračen, jer on više nije predsednik Višeg suda. Pored tih zahteva, odbrana je tražila i izuzeće postupajućih tužilaca kao i glavnog tužioca za organizovani kriminal, a i ti zahtevi su odbijeni, kako je rečeno Tanjugu u tom tužilaštvu. Nastavak suđenja sa istim sudskim većem i tužiocima će ubrzo biti zakazan.

Organizovanoj kriminalnog grupi Belivuk-Miljković sudi za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.