"SEKIRAMO SE, JEDVA ČEKAMO DA DECA ODU NA RASPUST": Posle tragedije u Beogradu roditelje PLAŠE dojave o bombama
OŠ Tanasko Rajić, Foto: RINA

dojave

"SEKIRAMO SE, JEDVA ČEKAMO DA DECA ODU NA RASPUST": Posle tragedije u Beogradu roditelje PLAŠE dojave o bombama

Dojava o lažnoj bombi pored OŠ Tanasko Rajić stigle su i u OŠ Sveti Sava, OŠ Milica Pavlović, OŠ Ratko Mitrović, Specijalna škola 1. novembar

Objavljeno:

Učenici širom Srbije opet nisu imali mirno jutro jer u škole širom države ponovo stigla dojava o postavjenoj bombi. Jedna od dojava na mail adresu stigla je i u Osnovnu školu Tanasko Rajić u čačanskom naselju Ljubić u toku prvog časa.

- Nastavnici i učitelji su odmah decu izveli iz učionica u školsko dvorište. Obavešteni su roditelji dece prvog i drugog razreda da decu koja su vidno uplašena odvedu svojim kućama. Stariji su nakon završenog uvidjaja i provere vraćena na časove i redovnoj nastavi. Zbog svega što se dogodilo u školi u Beogradu, svaki dodatni stres nam još teže pada. Sikiramo se, jedva čekamo da deca odu na raspust, kazao je jedan od roditelja za agenciju RINA.

Čačak, Škola, OŠ Tanasko Rajić
foto: RINA

Dojava o lažnoj bombi pored OŠ Tanasko Rajić stigle su i u OŠ Sveti Sava, OŠ Milica Pavlović, OŠ Ratko Mitrović, Specijalna škola 1. novembar kao i u školama u Gornjem Milanovcu i to OŠ Kralj Aleksandar, Oš Sveti Sava, OŠ Desanka Maksimović, OŠ Momčilo Nastasijević i srednja Tehnička škola.

Bonus video:

00:25

Smatram da su ove dojave deo albanskog planiranog terorizma

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.