BAHATI GINEKOLOG IDE U PRITVOR: Divljao MERCEDESOM na Novom Beogradu!
M. B. (51), Foto: Printscreen/Facebook

pritvor od 30 dana

BAHATI GINEKOLOG IDE U PRITVOR: Divljao MERCEDESOM na Novom Beogradu!

Automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga, kamere snimile bahaćenje

Objavljeno:

M. B. (51), poznati ginekolog, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i koji je, kako je saopšteno, bio pozitivan na kokain, kako Telegraf saznaje, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

"Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom M.B, zbog izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, tužilastvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno. U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja"

Ginekolog
Ginekologfoto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, on se preksinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Inače, kako smo gore naveli, reč je lekaru, poznatom ginekologu, koji vodi luksuzan život. Na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa putovanja, iz otmenih restorana, sa utakmica...

Bonus video:

00:46

Poznati Bogradski ginekolog krenuo mercedesom na policajca

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.