"NEMOJ, IGORE, UBI GA" Očevici otkrili kako je u Priboju od TUČE došlo do UBISTVA, policajac osumnjičen
Policija / ilustracija, Foto: Public

UBISTVO U PRIBOJU

"NEMOJ, IGORE, UBI GA" Očevici otkrili kako je u Priboju od TUČE došlo do UBISTVA, policajac osumnjičen

"Stajali su za šankom, zatim je Igor A. otišao do stola za kojim je sedeo Ervin Č. gde je nakon kraće rasprave počeo krvnički da ga udara"

Objavljeno: 16:56h

Krvnička tuča koja se dogodila u Priboju, u jednom od najpoznatijih ugostiteljskih objekata, u kojoj je tragično nastradao E. Č. ostavila je stanovnike ove opštine u šoku.

Prema rečima očevidaca sve se odigralo velikom brzinom, ispred njihovih očiju.

"I. A. je iz Beograda došao u rodni Priboj za vikend, bio je u društvu kolege iz ovog grada. Stajali su za šankom, zatim je I., inače policajac, otišao do stola za kojim je sedeo E.Č. gde je nakon kraće rasprave počeo krvnički da ga udara. U lokalu je počela vriska, a zatim se samo čulo "nemoj Igore, ubi ga", kazao je izvor upoznat sa slučajen za agenciju RINA.

Policija
Policijafoto: Instagram/192_rs

Na lice mesta su izašle ekipe policije i Hitne pomoći, ali I.A. je već bio u bekstvu, a E.Č. su samo mogli da konstatuju smrt

Inače, u gradu na Limu zavladao je muk, nakon saznanja o ovom ubistvu. Meštani kažu da je nastradali momak E. Č. važio za mirnog i povučenog momka. Pribojci nisu ni slutili da se jednom takvom momku nešto slično moglo desiti, i da će jedan izlazak u grad bitikoban po njega.

Ceo sukob zabeležile su sigurnosne kamere ugostiteljskog objekta i oni će biti predati nadležnim organima.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.