OVO JE POZNATI GINEKOLOG KOJI JE "MERCEDESOM" KRENUO NA POLICAJCA: Vikao mu da STANE, a on dao GAS (VIDEO)
Uhapšeni ginekolog, Foto: Printscreen/Facebook

neverica

OVO JE POZNATI GINEKOLOG KOJI JE "MERCEDESOM" KRENUO NA POLICAJCA: Vikao mu da STANE, a on dao GAS (VIDEO)

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain

Objavljeno:

M. B. (51), poznati beogradski ginekolog, uhapšen je danas zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Кako se sumnja, on se sinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke „mercedes“ kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

00:46

Poznati Bogradski ginekolog krenuo mercedesom na policajca

Kako se može bideti i čuti na snimku koji je objavljen, policajci su mu vikali "Stani, stani", dok su okupljeni građani govorili da ga samo puste.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Uhapšeni M. B.
Uhapšeni M. B.foto: Printscreen/Facebook

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video:

01:00

Hapšenje oca masovnog ubice iz Mladenovca

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.