MINE I BOMBE DA NE DONOSITE SAMI U STANICU: Oglasio se načelnik policijske uprave Čačak
Policija (ilustracija), Foto: RINA

važno!

MINE I BOMBE DA NE DONOSITE SAMI U STANICU: Oglasio se načelnik policijske uprave Čačak

Na teritoriji Moravičkog okruga koji je u nadležnosti Policijske uprave Čačak, a koja pored Čačka pokriva teritoriji opština Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica do sada je predato više stotina komada vatrenog oružja

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da od 8. maja do 8. juna bez ikakvih posledica, najbližoj policijskoj stanici predaju oružje koje se nelegalno nalazi u njihovom posedu.

Na teritoriji Moravičkog okruga koji je u nadležnosti Policijske uprave Čačak, a koja pored Čačka pokriva teritoriji opština Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica do sada je predato više stotina komada vatrenog oružja.

"Odziv građana na poziv Ministarstva je više nego dobar. Predato je više od 450 komada vatrenog oružja. Apelujemo na građane da minsko-eksplozivna sredstva nikako lično ne donose u prostorije policijske uprave i policijskih stanica zbog svoje bezbednosti i bezbednosti policijskih službenika, već da nam se obrati a mi ćemo organizovati specijalizovane službe koje će to na bezbedan način preuzeti", rekao je za agenciju RINA, načelnik PU Čačak, Draško Darijević.

On je naglasio da se građanima prilikom predaje oružja ne uzimaju lični podaci niti se mora dolazivati poreklo oružja.

Bonus video:

05:27

ORUŽJE I PREDAJA

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.