LEKARI SAOPŠTILI U KAKVOM SU STANJU MAJKA I SIN KOJE JE TINEJDŽER POVREDIO SEKIROM: Mladiću se bore za život!
Dečak koji ih je povredio, Foto: Kurir / S. U. Prinstcreen Facebook

HOROR

LEKARI SAOPŠTILI U KAKVOM SU STANJU MAJKA I SIN KOJE JE TINEJDŽER POVREDIO SEKIROM: Mladiću se bore za život!

Majka ima teške telesne povrede i hematom na glavi, dok je sin bolje ali i dalje u životnoj opasnosti

Objavljeno:

Povređeni dečak (17) i njegova majka V. S. (57) se nakon napada sekirom oporavljaju u Opštoj bolnici u Zrenjaninu.

Sedamnaestogodišnji M. S. i njegova majka V. S. (57), koje je pomahnitali dečak (13) napao u noći između subote i nedelje i tom prilikom ih izbo sekirom i nožem, nalaze se u Opštoj bolnici u Zrenjaninu. Majka ima teške telesne povrede i hematom na glavi, dok je sin bolje ali i dalje u životnoj opasnosti.

Stravičan napad dogodio se u nedelju oko jedan sat posle ponoći u dvorištu porodične kuće u selu Radojevo u Ulici maršala Tita. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo M. S. po stomaku, a njegovu majku V .S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi. Mladić i dalje u šok sobi.

"Zdravstveno stanje M.S. (17) iz Radojeva u opštini Nova Crnja, kojeg je u noći između subote i nedelje sekirom i nožem teško povredio drug A.L. (13) iz istog sela, bolje je nego pre dva dana, ali je i dalje u životnoj je opasnosti i nalazi se u šok-sobi", rekao je za Informer v.d. direktor Opšte bolnice u Zrenjaninu, dr Igor Kitaresku.

1 / 5 Foto: Kurir/S.U.

Kako se nezvanično saznaje, maloletnik je povredio i majku tinejdžera V.S. (57), koja zbog udaraca sekirom po glavi ima hematom i stabilnog je opšteg stanja na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, a sutra bi mogla da bude prebačena u zrenjaninsku Opštu bolnicu.

Tinejdžer u teškom stanju

"Tinejdžer M.S. kojem je njegov maloletni drug A.L. zadao udarce sekirom i nožem, i dalje se nalazi u životnoj opasnosti nakon prijema u zrenjaninski Urgentni centar gde je operisan. Ipak, njegovo zdravstveno stanje je malo bolje", kaže Kitaresku i dodaje: "Pacijent je zadobio teške telesne povrede u predelu glave, grudnog koša i stomaka sekirom i nožem. Majka povređenog tinejdžera V. S. (57) zdravstveno je zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine, zbog povreda glave", rekao je juče PR KCV, Siniša Knežević.

"Pacijentkinja V. S. (57) primljena je na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave. Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja, hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiji, gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring", rekao je Knežević.

00:07

Teška nezgoda kod Kaćke petlje na putu Novi Sad-Zrenjanin

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.