POZNATO U KAKVOM SU STANJU POVREĐENI U PUCNJAVAMA U ŠKOLI I MLADENOVCU: Ovo su detalji, IMA DOBRIH VESTI!
Urgentni centar, Foto: Tamara Trajković

stanje

POZNATO U KAKVOM SU STANJU POVREĐENI U PUCNJAVAMA U ŠKOLI I MLADENOVCU: Ovo su detalji, IMA DOBRIH VESTI!

Devojčica kojoj je u brutalnom napadu povređena potkolenica danas bi trebalo da ima još jednu dodatnu operaciju

Objavljeno:

Nakon pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu veliki broj povređenih se oporavlja u Kliničkom i Urgentnom centru.

Od devet pacijenata koji su zadobili teške povrede u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu, zbrinuti su u Kliničkom centru Srbije, i njih četvoro su skinuti sa respiratora i u boljem su zdravstvenom stanju, jedan od pacijenata je čak poslat i na kućno lečenje.

Klinilki centar Srbije
Klinilki centar Srbijefoto: Nebojša Mandić

Dva pacijenta su i dalje u teškom stanju, jedan od njih ima teške povrede jetre, bubrega i kolena, dok drugi ima teške povrede glave i oka. Takođe u Urgentnom centru se nalaze i pacijenti koji su zadobili teške povrede posle pucnjave koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", jedan učenik je poslat na kućno lečenje, nastavnica je u boljem stanju, danas bi trebalo da se uradi i jedna mini hirurška intervencija na njenoj šaci.

Devojčica kojoj je u brutalnom napadu povređena potkolenica danas bi trebalo da ima još jednu dodatnu operaciju, u najtežem stanju je i dalje dečak koji je zadobio povredu u vratnom delu kičme zbog čega ne oseća svoje ekstremitete.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.