ODREĐENO ZADRŽAVANJE MASOVNOM UBICI IZ MLADENOVCA: Poznato šta mu se sve STAVLJA NA TERET
Foto: EPA ANDREJ CUKIC, Printscreen/Društvene mreže

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO

ODREĐENO ZADRŽAVANJE MASOVNOM UBICI IZ MLADENOVCA: Poznato šta mu se sve STAVLJA NA TERET

On će biti saslušan u nedelju u VJT u Smederevu

Objavljeno: 18:10h

U. B. (21) uhapšen je jutros nakon što je, kako se sumnja, izvršio masakr u selima Malo Orašje i Dubona u okolini Mladenovca, kada je pobio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu!

Kako Kurir saznaje, on je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati.

- U.B. se na teret stavljaju krivično delo teško ubistvo, krivično delo otmica i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija - saznaje Kurir.

Prema rečima izvora Kurira, policija intenzivno radi na tome da prikupi sve dokaze i otkrije da li je U.B. imao saučesnike i pomagače.

Kako se saznaje, on će biti saslušan u nedelju u VJT u Smederevu.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić

Imao arsenal oružja

Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mestu Ševšin pronašla: karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka, 25 komada karabinske municije.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

Bonus video:

01:25

Mladenovac 1

(Espreso/Kurir/D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.