NENAD PERIŠ POSLAO PORUKU KOJU MORA DA ČUJE CELA SRBIJA: Tiče se NESTALOG ALEKSANDRA! (FOTO)
Nenad Periš, Foto: Nemanja Nikolić, Društvene mreže, Printscreen/Facebook/Nenad Periš

POMOZIMO, LJUDI!

NENAD PERIŠ POSLAO PORUKU KOJU MORA DA ČUJE CELA SRBIJA: Tiče se NESTALOG ALEKSANDRA! (FOTO)

Povodom nestanka mladog Aleksandra oglasio se i Nenad Periš

Objavljeno:

Aleksandru Jovanoviću (18) iz Sremske Mitrovice svaki trag se izgubio 15. sprila i od tada traje intenzivna potraga za njim. On je te subote izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju na najgori scenario jer se prijava da je nepoznato lice s mosta skočilo u Savu poklapa sa vremenom nestanka njihovog sina.

Aleksandar Jovanović
Aleksandar Jovanovićfoto: Društvene mreže

Ako neko zna šta je agonija, kako izgleda tragati za sopstvenim detetom i boriti se sa sobom, to je Nenad Periš. Ovaj čovek punih pet meseci nije znao sudbinu svog sina Mateja koji je sa prijateljima došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu, a u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine izgubio mu se svaki trag i od tog momenta porodica Periš prolazila je kroz pakao! Nakon pet meseci Matejevo telo isplivalo je iz Dunava, na Ada Huji.

Nenad Periš i Matej Periš
Nenad Periš i Matej Perišfoto: Ana Paunković, Uroš Arsić, Printscreen

Povodom nestanka mladog Aleksandra oglasio se i Nenad Periš. On je, naime, na svom Fejsbuk profilu podelio vest o nestanku mladog Mitrovčanina uz opis "Pomozimo u potrazi ovim nesretnim ljudima. Traže svoje dete... Hvala svima.", napisao je Periš.

Podsetimo, majci Aleksandra Jovanovića pozlilo je nakon što je saznala da se pojavila vest da je izvučeno telo iz reke Save. Porodica veruje da je čovek koji se bacio sa pešačkog mosta istog dana kada je nestao Aleksandar, to bio njihov sin i rođak.

Aleksandar Jovanović
foto: Facebook/Aleksandar Jovanović

Vreme izlaska iz kuće Aleksandra Jovanovića i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – rekla je ranije Biljana. Policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu.

Bonus video:

00:49

Potraga za nestalim Andrijom na Adi Ciganliji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.