POZNATI ASTROLOG TVRDI DA ZNA GDE JE TELO ANE VOLŠ: Javno je izneo LOKACIJU, pogledajte samo! (FOTO)
Foto: Društvene mreže, Printscreen/Google Maps, printscreen/youtube/profapodcast

POTRAGA JOŠ UVEK TRAJE

POZNATI ASTROLOG TVRDI DA ZNA GDE JE TELO ANE VOLŠ: Javno je izneo LOKACIJU, pogledajte samo! (FOTO)

Tužilaštvo je na jednom od prethodnih ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge

Objavljeno:

Nestanak Ane Volš koji je uznemirio i srpsku i američku javnost, ubrzo se od slučaja nestanka pretvorio u istragu ubistva! Već četiri meseca nema ni traga, ni glasa od nestale Beograđanke, a tužilaštvo je u međuvremenu podiglo optužnicu protiv njenog supruga Brajana Volša koji se sada tereti za teško ubistvo.

Na samom početku, suprug nestale Ane, Brajan Volš, priveden je zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook/anawalshe

Tužilaštvo je na jednom od prethodnih ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”...

Ana Volš
Ana Volšfoto: Društvene mreže

Javnosti nije poznato da li je tužilaštvo prikupilo nove dokaze, kao ni kakvi su oni, ali telo niti delovi tela Ane Volš još uvek nisu pronađeni. Tim povodom oglasio se vedski astrolog Ramiz Šljivić koji je na svom Jutjub kanalu objavio detaljnu vedsku analizu života Ane Volš, a proračunom je došao i do lokacije na kojoj tvrdi da se nalazi telo nestale Beograđanke.

Kako je objasnio, sve Anine energetske linije seku se u močvari koja se nalazi na nešto više od tri kilometra od porodične kuće Volšovih odakle se Ani izgubio svaki trag!

Ana Volš
foto: Printscreen/Google Maps
Ana Volš
foto: Printscreen/Google Maps

Pogledajte kako to mesto izgleda.

1 / 3 Foto: Printscreen/Google Maps

Celu Ramizovu analzu o životu i nestanku Ane Volš možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Beograđanka Ana Volš odmah po završetku fakulteta otišla je u SAD gde je radila uglavnom u ugostiteljstvu. Nakon nekoliko godina upoznaje Brajana Volša za kog se udaje i ubrzo dobijaju prvog sina.

Brajan i Ana imaju troje zajedničke dece, tri sina uzrasta dve, četiri i šest godina o kojima je nakon Brajanovog hapšenja brigu preuzelo Odeljenje za decu i porodicu iz Masačusetsa u SAD nakon što su u roku od nedelju dana praktično postali siročiči i oni se više od tri meseca nalaze u ovoj ustanovi.

Ana Volš ima majku Milanku Ljubičić koja živi u Beogradu i stariju sestru koja je u Kanadi sa porodicom, otac joj je preminuo.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.