SIN PREMINUO, A MAJKA NAĐENA U TEŠKOM STANJU: Jeziva scena u kući kraj Prokuplja, ŽIVELI U TROŠNOJ KUĆI (FOTO)
Kuća, Foto: KURIR.RS/B.R.

strašno

SIN PREMINUO, A MAJKA NAĐENA U TEŠKOM STANJU: Jeziva scena u kući kraj Prokuplja, ŽIVELI U TROŠNOJ KUĆI (FOTO)

U kući pored njih dvoje, bila je i Zoranova supruga Jasmina S. (47) koja je psihički bolesnik i koja i nije bila svesna da joj je suprug preminuo

Objavljeno:

PROKUPLJE- U prokupačkom selu Gornja Stražava tokom prepodneva pronađen je mrtav u krevetu u svojoj kući Zoran P. (53), a njegova majka Vera P. u besvesnom stanju. Ona je hitno prevezena u prokupačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika njenog stanja.

U kući pored njih dvoje, bila je i Zoranova supruga Jasmina S. (47) koja je psihički bolesnik i koja i nije bila svesna da joj je suprug preminuo. Slučaj je prijavila komšinica.

Kako se saznaje, utvđeno je da je reč o prirodnoj smrti, a preminuli Zoran je dosta koristio alkohol i pio antidepresive. Njegovoj majci se ovog jutra takođe slošilo i pronašena je u besvesnom stanju, ali ni ona ne zna, niti je, kao tvrde komšije, znala da joj je sin preminuo.

Prokuplje
foto: KURIR.RS/B.R.

- Videla sam Jasminu i pitala šta joj radi suprug. Rekla je da je u krevetu i da se ne pomera. Ušla sam, jer mi je bilo sumnjivo i primetila sam da je hladan i da ne daje znake života. Tada sam pozvala Hitnu - kaže prva komšinica ove porodice.

Ona dodaje da su živeli u katastrofalnim uslovima, a da je Zoran često maltretirao Jasminu, čak joj zabranjivao da spava u kući, već u trošnoj štali kraj oronule porodične kuće.

Prokuplje
foto: KURIR.RS/B.R.

Jasmina i Zoran imaju troje dece, koja su u hraniteljskoj porodici, a njihovo materijalno stanje je izuzetno loše. Žive od minimalca koji Zoran prima, kao i od socijalne pomoći.

Komšije su nakon što se čulo za tragediju došli da pomognu Jasmini, a zdravstveno stanje njegove majke Vere je nepoznato i neizvesno.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.