MUP POSLAO VAŽAN APEL: Ovo je Uroš Pašajlić koji je ćerku (8) držao zatočenu u ŠTROKAVOJ kadi! (FOTO)
Uroš Pašajlić, Foto: MUP

obratite pažnju

MUP POSLAO VAŽAN APEL: Ovo je Uroš Pašajlić koji je ćerku (8) držao zatočenu u ŠTROKAVOJ kadi! (FOTO)

Molimo građane da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, ili imaju bilo kakve
informacije o njegovom kretanju, obaveste policiju na broj telefona 192 ili
011/2751-630

Objavljeno: 09:29h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (1985) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Zoran Pašajlić
foto: MUP

Molimo građane da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka prijavila u policijskoj stanici Palilula da je muž U.P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Majka je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom.

1 / 9 Foto: Tamara Trajković

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.