"NE MOGU DA POVERUJEM DA JE TO NJENO": Komšije o tinejdžerki koja je uhapšena zbog DROGE, nastao MUK u naselju!
Foto: Printscreen/Instagram

otkriveni novi detalji

"NE MOGU DA POVERUJEM DA JE TO NJENO": Komšije o tinejdžerki koja je uhapšena zbog DROGE, nastao MUK u naselju!

Komšije mlade teniserke su u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu

Objavljeno: 16:40h

Poznanica J. M. (19), uhapšene juče nakon što je u automobilu "smart" kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane, kaže da je u šoku posle svega što se desilo.

- Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa - priča poznanica.

Komšije mlade teniserke su u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

- Ona je jedno vreme razmišljala da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica.

Ona dodaje da su normalna porodica i da nikada niko nije imao problem sa njima.

- Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima - dodaje sagovornica Blica.

00:57

Učenica srednje škole uhvaćena sa 8, 5 kg marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su J. M. (19) i 17-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i pregledom vozila pronašla i zaplenila oko 8,5 kilograma marihuane.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.