OGLASILI SE IZ JKP BVK NAKON ŠTO JE NJIHOV VOZAČ PREGAZIO DEVOJČICU: Evo šta kažu povodom nezapamćene NESREĆE!
Nesreća na Karaburmi, Foto: Kurir/Petar Aleksić

nesreća

OGLASILI SE IZ JKP BVK NAKON ŠTO JE NJIHOV VOZAČ PREGAZIO DEVOJČICU: Evo šta kažu povodom nezapamćene NESREĆE!

Prema zvaničnoj veziji poslatoj iz ovog preduzeća, "do nesreće je došlo kada se kamion, izlazeći sa istovarnog mesta kanalizacije „Ada Huja“, prilikom mimoilaženja sa drugim kamionom, kretao unazad"

Objavljeno:

Nakon tragedije koja se danas dogodila u naselju ispod Pančevačkog mosta, gde je stradala petogodišnja devojčica V. K kada ju je pregazio kamion JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", oglasili su se i iz ovog gradskog preduzeća.

"Rukovodstvo i zaposleni u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ duboko su potrešeni današnjom nesrećom. Izražavamo najdublje saučešće porodici Kurteši povodom gubitka ćerke i najiskrenije saučestujemo sa njima u bolu zbog ove velike tragedije", navodi se u saopštenju koje su dostavili našoj redakciji.

Kako se dodaje, JKP BVK će na sve načine u narednom periodu pomoći i podržati porodicu Kurteši.

Podsetimo, danas oko 11 časova u Ulici Vuka Vrčevića u romskom naselju kod firme „Beton baza“ kamion JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, nesrećnim slučajem, oborio je dete.

1 / 8 Foto: Kurir/Petar Aleksić

Prema zvaničnoj veziji poslatoj iz ovog preduzeća, "do nesreće je došlo kada se kamion, izlazeći sa istovarnog mesta kanalizacije „Ada Huja“, prilikom mimoilaženja sa drugim kamionom, kretao unazad".

Nažalost, devojčica je od posledica zadobijenih povreda preminula na licu mesta, saopštavaju i dodaju: "Po prijavi slučaja, ubrzo se na mestu nesreće pojavila i patrola MUP-a, koja je izvršila uviđaj. Vozač JKP BVK M. K. u protekle dve godine nije imao prekršajnih prijava, a alkotest na licu mesta pokazao je da u trenutku nesreće nije imao alkohola u krvi".

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.