UHAPŠENI MLADIĆI KOJI SU NAPALI PRIPADNIKA LGBT-A U PARKU "MANJEŽ": Evo ko su i šta im se SVE stavlja na TERET!
MUP, Foto: Petar Lazović

UHAPŠENI NAPADAČI

UHAPŠENI MLADIĆI KOJI SU NAPALI PRIPADNIKA LGBT-A U PARKU "MANJEŽ": Evo ko su i šta im se SVE stavlja na TERET!

U. G. i Đ. Đ. su prevezeni u Urgentni centar. Mladić od 23 godine ima teške telesne povrede a od 26 lake, i on je upućen na Kliniku za maksilofacijalnu. Njega su napali razbijenom flašom

Objavljeno:

Dvojica muškaraca uhapšena su juče zbog pokušaja ubistva pripadnika LGBT populacije u parku "Manjež", tačnije, M.V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i L.J. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, a napadnuti ih je prepoznao u policiji.

Prema rečima sagovornika iz istrage, jedan jeste Skinhed, drugi nije.

M. V. se sumnjiči da je oštrim predmetom ubo U. G., a M.V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao mladića (26) nanevši mu povrede glave.

Podsetimo, G. U. (23) koji je 28. februara nožem uboden kod Manježa, deklarisani je pripadnik LGBT populacije i njega je napala grupa pripadnika "Skinhedsa".

- Njih je bilo troje. Napadnuti U. G., potom Đ. Đ. (26) i I. P. Naišli su na pomenutu grupu i oni su ih napali. Motiv je taj što je G. U. deklarisani gej, a pripadnici Skinsa ih ne vole - rekao je sagovornik iz istrage.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

Sve se izdešavalo pola sata iza ponoći.

U. G. i Đ. Đ. su prevezeni u Urgentni centar. Mladić od 23 godine ima teške telesne povrede a od 26 lake, i on je upućen na Kliniku za maksilofacijalnu. Njega su napali razbijenom flašom.

MUP: Ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su M.V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i L. J. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo mladića (23), nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa.

L. J. koji je bio u društvu sa M. V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao mladića (26) nanevši mu povrede glave.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.