ONI SU JEDINI ZNALI ŠTA SE DEŠAVALO U KUĆI VOLŠOVIH: Isplivala nova imena, nije se očekivalo, KAKAV PREOKRET
Ana i Brajan Volš, Foto: printscreen/facebook/ana ljubicic, Printscreen/facebook/Kat Sanders

au

ONI SU JEDINI ZNALI ŠTA SE DEŠAVALO U KUĆI VOLŠOVIH: Isplivala nova imena, nije se očekivalo, KAKAV PREOKRET

Definitivno bi među svedocima trebalo da se nađe prijatelj Volšovih koji je sa njima proslavljao Novu godinu

Objavljeno:

Brajan Volš (46), optuženi za ubistvo supruge Ane (39), trebalo je da se danas pojavi pred sudom u Masačusetsu, međutim, suđenje je odloženo za april. U iščekivanju suđenja, koje pomno prati srpska i američka javnost, postavlja se pitanje ko će se sve naći na spisku svedoka tokom procesa, ali i da li će neki od njih poljuljati odbranu Brajana Volša.

Tužilaštvo je još u januaru iznelo optužbu protiv Volša, međutim, tada nije saopšteno ono što može da bude ključno za tok postupka – ko će biti ispitan na suđenju. Dosad se nekoliko osoba pominjalo, a pretpostavlja se da će ključni svedoci biti oni koji su bili upućeni u dešavanja u kući Volš, ali i znali kakav su odnos imali.

Definitivno bi među svedocima trebalo da se nađe prijatelj Volšovih koji je sa njima proslavljao Novu godinu. Džem Mutlu bio je jedan od poslednjih ljudi koji su videli Anu Volš pre nego što je nestala. On je prilikom davanja izjave za medije istakao da su Ana i Brajan živeli u odvojenim kućama, što se dotad nije znalo.

„Putovala je stalno. Nije viđala decu onoliko često koliko bi želela, volela je sve, definitivno je jako volela svoju decu“, rekao je tada on i dodao:

„Sedela je pored mene za barskom stolicom u kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da će se te noći dogoditi bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo.“

Džem Mutlu
foto: Printscreen YouTube/CBS Boston

Takođe, i bebisiterka dece Volšvovih, čije ime zasad nije saopšteno, mogla bi da otkrije kakav su odnos imali Ana i Brajan, pogotovo u danima pre nestanka. Naime, kada je istražiteljima Brajan pričao gde je sve išao nakon nestanka supruge, spomenuo je i bebisiterku njihove dece, a pretpostavlja se da bi ona mogla da svedoči o odnosima u kući.

Ona bi mogla da otkrije detalje koji bi razjasnili šta se između dva supružnika dešavalo, kao i da otkrije kakvo je bilo ponašanje Ane uoči nestanka. To bi moglo da olakša policiji posao, ali i da ukaže na to šta se desilo kobnog dana kada je Beograđanka nestala.

1 / 11 Foto: Društvene mreže

Takođe, Dajana Volš, majka Brajana, mogla bi da se nađe na spisku svedoka. Nju je sin koristio kao alibi kada je istražiteljima pričao o svom kretanju u danima nestanka supruge. Dajana nije imala dobar odnos s Anom, dok se s Brajanom redovno viđala.

Interesantno je i da postoji sumnja da je imala saznanja o zločinu koji je izvršio njen sin. Kako se navodi u policijskom izveštaju, Volš je 1. januara tražio da između 15.00 do 21.00 čas izađe iz kuće, imajući u vidu da je bio pod elektronskim nadzorom, nosio je nanogicu, zbog ranije presude za prevaru. Tako je Brajan za svaki izlazak morao dobiti specijalnu dozvolu od policije, koju je zatražio i 1. januara.

„U nedelju, 1. januara 2023. godine, Volš je tražio da između 15.00 i 21.00 čas odbaci majku. Volš je rekao istražiteljima da je njegova majka nedavno operisala katarkatu i da je zbog toga boravila kod njega, kako bi mogao da joj se nađe pri ruci. Volš je rekao da je planirao da u navedeno vreme ovdeze majku. Međutm, tokom razgovora sa policijom, Volš je rekao da se majka od operacije oporavila brže nego što je očekivano i da se sama odvezla kući. Ipak, odlučio je da to vreme iskoristi, tako da je otišao da joj kupi namirnice“, naveo je policajac u svojoj pismenoj izjavi.

Brajan Volš
foto: Printscreen/Zoom

Ako je tačno to što je Brajan rekao, Dajana Volš bi morala da zna šta se dogodilo u kući kobnog 1. januara.

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, kada je mužu navodno rekla da zbog posla mora u Vašington. Njen nestanak je prijavljen tek 4. januara, kada je njena firma prijavila da je nema na poslu. Suprug Brajan Volš je najpre bio uhapšen zbog ometanje istrage, da bi nedugo nakon toga bio optužen i za ubistvo supruge.

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.