POJAVIO SE NAJNOVIJI DOKAZ U SLUČAJU UBISTVA ANE VOLŠ? Otkriveno NOVO mesto na KOM je PRONAĐENA KRV
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

ISTRAGA JE POKAZALA

POJAVIO SE NAJNOVIJI DOKAZ U SLUČAJU UBISTVA ANE VOLŠ? Otkriveno NOVO mesto na KOM je PRONAĐENA KRV

Istraga ubistva Ane Volš i dalje je u toku, a policija u Kohasetu nastavlja da prikuplja dokaze i nakon podizanja optužnice protiv Brajana Volša

Objavljeno: 19:34h

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane Volš, koja je nestala 1. januara, trebalo je da se pojavi 1. marta pred sudom zbog optužbe da je ubio ženu, međutim optuženi će pre sudiju izaći 4. aprila.

Inače, na ranijem saslušanju saopšteno je da je država Masačusets tražila dodatno veštačenje pojedinih predmeta koji su pronađeni, kao i DNK analizu. Među njima se nalaze i papuče koje su pronađene u kući Volš u Kohasetu, u kojoj je, kako veruje tužilac, Brajan ubio Anu. Nakon toga je raskomadao njeno telo.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

Na papučama je pronađena krv, a kako se sumnja, na njima se nalazi DNK Brajana i Ane Volš. Na suđenju koje bi trebalo da se održi 4. aprila, Brajan bi mogao da se suoči sa rezultatima veštačenja tragova izuzetih sa papuča. Sumnja se da je Brajan, nakon što je presudio majci njihovo troje dece, sredstvima za čišćenje pokušao da ukloni sve biološke tragove iz kuće, ali da je propustio da očisti papuče. Policajci su ispričali da se prilikom ulaska u kuću u Kohasetu jasno moglo osetiti da su u prostorijama korišćena sredstva za čišćenje, piše Nova.

1 / 6 Foto: Facebook/anawalshe

Inače, istraga ubistva Ane Volš i dalje je u toku, a policija u Kohasetu nastavlja da prikuplja dokaze i nakon podizanja optužnice protiv Brajana Volša. Iako njeno telo nije pronađeno, Volšu se na teret stavlja ovo krivično delo, imajući u vidu da su ipak pronađeni brojni dokazi koji ukazuju na to da je Ana ubijena.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.