ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA BRAJANA VOLŠA I NJEGOVIH RODITELJA: Prijatelj njegovog oca IH IZNEO U JAVNOST
Foto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

OBRATITE PAŽNJU

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA BRAJANA VOLŠA I NJEGOVIH RODITELJA: Prijatelj njegovog oca IH IZNEO U JAVNOST

Prijatelji oca Brajana Volša, rekao je za WBZ da Brajan ima istoriju manipulativnog ponašanja

Objavljeno: 16:40h

Roditelji Brajana Volša privukli su veliku pažnju otkako je njihova snaja Ana Volš nestala.

Pre Aninog nestanka, niko nije znao za Brajana. Mediji su počele da kopaju po njemu kada su otkriveni detalji ubistva njegove žene.

Temeljna istraga ubistva Ane Volš navela je više vlasti da zaključe da je Brajan Volš odgovoran za njeno ubistvo nakon čega je i zvanično optužen za taj zločin.

Brajan Volš na suđenju
Brajan Volš na suđenjufoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Brajan Volš je prvo bio u pritvoru zbog pokušaja da sakrije dokaze i dovede u zabludu policijsku istragu u vezi sa nestankom Ane Volš. Nekoliko dana kasnije, optužen je za njeno ubistvo i već punih mesec dana se nalazi u državnom zatvoru u Masačusetsu, tačnije u kazneno-oopravnom domu okruga Norfolk.

Prijatelji oca Brajana Volša, rekao je za WBZ da Brajan ima istoriju manipulativnog ponašanja.

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

"Nije bio dostojan poverenja. Uradio je neke stvari koje su bile sramotne i užasne za nekoga do koga mu je zaista stalo”, rekao je prijatelj pod uslovom da ostane anoniman.

Prijatelj kaže da je Brajan vrlo lepo vaspitan, ali sa mnogo prava.

Detalji o roditeljima Brajana Volša

Brajan Volš je američki biznismen. Rođen je 17. avgusta 1976. Roditelji su mu dr. Tomas M. Volš i Dajana Volš.

Prema nekim izvorima, Brajan dolazi iz blisko povezane porodice. Njegovi roditelji su oduvek bili veliki deo njegovog života i karijere, zbog čega neki ljudi dovode u pitanje ulogu njegovih roditelja u ubistvu Ane Volš. Ovde se prvenstveno misli na majku Dajanu Volš s obzirom da je Brajanov otac preminuo.

Inače, Dajana je jednom prilikom uslikana ispred kuće Volšovih u Kohasetu nakon Aninog nestanka. Sem toga, istražitelji su deo dokaza pronašli na deponiji koja se nalazi u blizini njenog stana!

Brajan je uvek govorio s poštovanjem o svojim roditeljima i uvek im je odavao priznanje za svoj uspeh i sreću.

On je uspešan preduzetnik i investitor. Poznat je po svom oštrom oku za poslovne prilike i sposobnosti da pravi inteligentne investicije.

Ima jedinstven pogled na život i želju da uspe, što ga dovodi do vrha u svom polju. Uprkos tome što je relativno nov u očima javnosti, on se probio kao dobro poznato ime u finansijskom i poslovnom svetu.

Priča se da je Brajan Volš imao sukob sa svojim ocem, Tomasom Volšem, pre nego što je preminuo.

Nažalost, detalji u vezi sa porodicom Brajana Volša nisu dostupni javnosti. Njegovi roditelji su vodili privatan život i nisu odavali nikakve informacije o svom ličnom životu ili karijeri.

Podsetimo, danas je trebalo da bude održano saslušanje Brajana Volša u sudu u okrugu Kvinsi. Međutim, na zahtev Brajanove advokatice Trejsi Majner, saslušanje je odloženo, a sledeće ročište je zakazano za 1. mart.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Part 1 - Brajan Volš će se danas biti saslušan i to iz zatvora u kom se nalazi. Očekuje se da će tužilaštvo izneti nove dokaze za Anino ubistvo. Ceo svet prati ovaj slučaj. #anawalshe #anavolš #brajanvols #fy #fyp #murder #ubistvo #recommendations ♬ Spooky music box bell horror BGM - Notzan ACT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.