PRED POČETAK SUĐENJA BRAJANU VOLŠU DESIO SE NAJNOVIJI MOMENAT: Anin prijatelj PROGOVORIO, ovo je IZNEO U JAVNOST!
Brajan i Ana Volš, Foto: Printscreen/Facebook/anawalshe

oglasio se

PRED POČETAK SUĐENJA BRAJANU VOLŠU DESIO SE NAJNOVIJI MOMENAT: Anin prijatelj PROGOVORIO, ovo je IZNEO U JAVNOST!

Volš bi trebalo da se uključi putem Zoom-a iz državnog zatvora u Masačusetsu u kom je zadržan i to bez kaucije nakon što je optužen za ubistvo

Objavljeno: 10:25h

Brajan Volš koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, danas će se ponovo naći pred sudom u Kvinsiju u državi Masačusets.

Volš bi trebalo da se uključi putem Zoom-a iz državnog zatvora u Masačusetsu u kom je zadržan i to bez kaucije nakon što je optužen za ubistvo.

Očekuje se da će tužilaštvo dostaviti nove prikupljene dokaze. To potencijalno uključuje predmete koji su se analizirali u državnoj laboratoriji od trenutka kada se Brajan Volš poslednji put pojavio na sudu pre tri nedelje.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volš foto: Facebook / Ana Ljubičić

Volš se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja je protiv njega podignuta.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Tužioci su tvrdili da je ubio svoju suprugu Anu u njihovoj kući u Kohasetu nakon dočeka Nove godine. Troje zajedničke dece ovog para, maloletni sinovi uzrasta dve, četiri i često godina, navodno su bili kod kuće u to vreme.

Istražitelji sumnjaju da su ostaci Aninog tela možda spaljeni na deponiji.

"Ovde mnoge stvari zaista ukazuju na jedan pravac", rekao je Piter Rajder, koji je bio prijatelj sa Anom Volš. "Ima toliko pitanja bez odgovora."

Rajder, koji je upoznao Anu kroz njihov rad u industriji nekretnina, nestrpljivo čeka da vidi kako će se slučaj odvijati.

1 / 6 Foto: Instagram/anawalshe

"Svi koji su znali i brinuli o Ani zaista pomno prate ovu stvar," rekao je on. "Imala je pravo zlatno srce koje je želela da proširi širom sveta", kazao je.

Na prethodnom ročištu otkriveno je da je Brajan Volš, koristeći ajped svog sina, na internetu pretaživao vrlo uznemirujuće stvari poput "10 načina da se rešite mrtvog tela ako baš morate", "kada telo počinje da se oseća", itd.

Više o tome šta je sve Brajan pretraživao na internetu nakon nestanka supruge možete pogledati u videu ispod. Upozoravamo na uznemirujući sadržaj!

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

Predstavljeni su i prikupljeni materijalni dokazi kao što je 10 kesa za smeće koje su pronađene u blizini kuće majke Brajana Volša. Tom prilikom pronađen je deo ogrlice koju je Ana Volš često nosila, "Prada" torba, vakcioni karton za kovid-19 sa njenim imenom, kao i ostali predmeti na kojima je pronađen Brajanov i Anin DNK.

Kako prenose američki mediji, tužioci će u nekom trenutno prikupljene dokaze izneti velikoj poroti nakon čega će velika porota glasati o sudbini Brajana Volša.

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara u Kohasetu između 4.00 i 6.00 ujutru kada je, navodno, krenula na aerodrom u Bostonu. Ispostavilo se da Ana na aerodrom nikada nije ni stigla. Njen nestanak prijavljen je tek 4. januara i to od radnika obezbeđenja firme za nekretnine Tišman Spajer u kojoj je bila regionalni menadžer, nakon što se nije pojavila na poslu.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

@espreso_rs Pojavili se dokazi da žena koja se predstavlja kao Anina dobra prijateljica nju zapravo nije ni poznavala. Poslušajte o kome se radi #anawalshe #anavolš #fy #fyp #recommendations #crime ♬ Creepy and beautiful piano background music(918069) - TrickSTAR MUSIC

Bonus video:

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ
00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media