KLINIKE I VMA ODREKLE SE POZNATOG HIRURGA: Njegovo ime izbrisano (FOTO)
Poznati hirurg, Foto: Printscreen/Društvene mreže

užas

KLINIKE I VMA ODREKLE SE POZNATOG HIRURGA: Njegovo ime izbrisano (FOTO)

Na sajtovima bolnica, proteklih nekoliko dana "nestalo" je ima ovog poznatog lekara, koji na VMA ima čin majora

Objavljeno: 17:02h

Brojne klinike na kojima je radio poznati hirug koji je zlostavljao i teško pretukao svoju suprugu, izbrisale su ga sa liste zaposlenih, a to je danas uradila i Vojnomedicinska akademija, matična ustanova na kojoj je radio.

Na sajtovima bolnica, proteklih nekoliko dana "nestalo" je ima ovog poznatog lekara, koji na VMA ima čin majora.

Na sajtu VMA do pre nekoliko dana pisalo je da je upravo Ostojić u stručnom timu Klinike za plastičnu hirurgiju i opekovitne VMA. Međutim, to više nije slučaj - njegovo ime više se ne nalazi među onima koji čine stručni tim.

VMA
foto: Printscreen/VMA

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je u prvog februara zbog prijavljenog nasilja u porodici gde su zatekli hirurga kome su oduzeta dva pištolja. Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitalizovana u KBC "Zemun". Njoj su utvrđene teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

On je na saslušanju negirao nasilje, a to je učinila i njegova supruga, rekavši da su povrede od ranije. Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.