"ON MI JE POPUT SINA!" Porodični prijatelj brani hirurga sa VMA
Hirurg sa VMA, Foto: Printscreen / Instagram

OGLASIO SE

"ON MI JE POPUT SINA!" Porodični prijatelj brani hirurga sa VMA

On tvrdi da hirug nije imao poroke, da nije pio alkohol

Objavljeno:

"Mi smo bili kućni prijatelji, kao nokati i meso. Bio mi je kao sin. Divno su se slagali, obožavao sam ih", priča porodični prijatelj i komšija N.O., hirurga sa VMA koji je brutalno pretukao svoju suprugu I. O. pred njihovo troje maloletne dece.

Kako kaže, Nikola je hteo i četvrto dete.

- Imaju tri divna deteta. Tara ima 14 godina, Vuk je 5. razred, a mala Ema ima samo 4 godine - priča komsija.

Ističe i da su se oni voleli, te da ne može da poveruje da je on to uradio.

- Bio je izvrstan hirurg, otac, muž, ma sve. Slušao me i voleo nekada čak i više od moje dece. Ma ja mogu život da dam da on nikada ne bi podigao ruku na nekoga, a pogotovo ne na ženu koju je toliko voleo - dodaje porodični prijatelj.

On tvrdi da hirug nije imao poroke, da nije pio alkohol.

- Stalno sam dolazio kod njih, pričali, smejali se... Gledao sam ih ko svoju decu. Da znate samo koliko je on imao strpljenja i ljubavi za svoju porodicu, sve je radio zbog njih. Ništa mu nije bilo teško.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Kako kaže, upoznao ih je kum koji je takođe lekar.

- Ona je pravnik, a on hirurg. Uspešni, on je držao i neka predavanja na engleskom. Bio je i na televiziji. Stvarno se toliko razume u svoj posao. Ja stvarno ne znam šta da vam kažem, mnogo mi je teško - priča sagovornik.

Komšija je ispričao i da je Nikolina žena sa Kosova dok je on iz Dalmacije.

- Garantujem životom da ga je i prevarila da je on nikada ne bi udario. Stvarno ne znam šta se desilo te večeri, ali toliko sam šokiran da ne mogu da dođem sebi. Ne spavam - dodaje.

Druge komšije ranije su ispričale da par nije delovao kao da se u kući odvija porodično nasilje.

- Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile - kažu komšije i dodaju da nisu videli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Podsetimo, Nikola Ostojić (48) potpukovnik Vojske Srbije i hirurg sa VMA stigao je na saslušanje kod dežurnog zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva po optužbama da je pre dva dana brutalno pretukao svoju suprugu i to pred njihovo troje maloletne dece.

On je pre dva dana, kako se navodi, u porodičnom domu pištoljem brutalno pretukao suprugu i naneo joj teške telesne povrede u vidu loma četiri rebra, nadlaktice, a nesrećna žena je imala brojne hematome po glavi.

Žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nikoli Ostojiću zaprećeno je od dve do 10 godina robije za krivično delo nasilje u porodici za koje se sumnjiči da je izvršio nad svojom suprugom.

(Espreso / Blic / Iva Ogarević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.