PRIČALA JE SVE I SVAŠTA O ANI VOLŠ, A SAD JE ISPLIVALA NAJGORA MOGUĆA STVAR: Zar to neko da uradi DEMENTNOJ OSOBI?!
Foto: Društvene mreže

užas

PRIČALA JE SVE I SVAŠTA O ANI VOLŠ, A SAD JE ISPLIVALA NAJGORA MOGUĆA STVAR: Zar to neko da uradi DEMENTNOJ OSOBI?!

Proteklih nedelja, ova biznismenka iz Masačusetsa često se pojavljivala pred kamerama i tvrdila da je prijateljica sa Anom Volš, dodajući da se nada brzom zatvaranju slučaja

Objavljeno: 11:41h

Pamela Bardi, žena koja tvrdi da je prijateljica Ane Volš, Srpkinje nestale u Masačusetsu, trenutno je pod istragom zbog optužbi da je naterala osobu sa demencijom da potpiše ugovor o imovini vrednoj 3 miliona dolara.

Proteklih nedelja, ova biznismenka iz Masačusetsa često se pojavljivala pred kamerama i tvrdila da je prijateljica sa Anom Volš, dodajući da se nada brzom zatvaranju slučaja.

U jednoj od objava na Fejsbuku povodom nestanka Ane Volš, Bardi je takođe spomenula i svoju "mentorku", koja je navodno umrla pod sumnjivim okolnostima 2020. godine. Sada TB Daily News prenosi da se radi o Džudit Benmoše koja je navodno bila mentorka Bardi i umrla 2020. godine.

Prema njenoj stranici na Fejsbuku, Bardi je biznismenka, radi sa nekretninama i motivacioni govornik. Takođe je predsednica firme za nekretnine The Mosche Group.

Danijel, sin Džudit Benmoše, tužio je Bardi pred sudom u Norfolku, rekavši da je ona iskoristila demenciju njegove majke i njegov alkoholizam da ih ubedi da prepišu kuće u Bruklinu i Zapadnom Roksberiju. Prema tužbi, Bardi je namerno postajala bliska sa Džudit dok se njeno zdravlje pogoršavalo zbog demencije. Navodno ju je ubedila da potpiše akte u julu 2020, samo četiri meseca pre nego što je umrla.

Kako je Danijelov potpis takođe bio potreban, u tužbi se navodi da je on to potpisao jer ga je Bardi slagala da će izgubiti svoje SSDI beneficije, ukoliko to ne uradi. Svojim potpisom prebacio je tri miliona u nekretninama Bardi. Kuća je vredna 2,5 miliona dolara, ali Bardi je imala poteškoća da je renovira jer se nalazila u istorijskom okrugu.

Bardi je imovinu u Bruklinu prebacila na preduzeće koje je osnovala pod nazivom Lady B, LLC u aprilu 2021, jedno od najmanje devet preduzeća koje je osnovala.

Ona je takođe optužena da je zaplenila sve bankovne račune Džudit Benmoše i dragocene antikvitete. S druge strane, kako se navodi u tužbi, Danijel nije dobio skoro ništa.

Iako se Pamela više puta pojavljivala u američkim medijima i govorila o nestaloj Ani, čini se da nema dokaza da su njih dve bile prijateljice. Nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku i nisu se pratile na Instagramu.

Na profilu nestale Ane nema slika Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

1 / 4 Foto: Printscreen/facebook, Printscreen/Instagram

Pomislili biste da su ove dve bile zaista bliske, pošto je izgleda da je Pamela Bardi jedina prijateljica Ane Volš koja je stalno pred kamerama i voljna da daje intervjue. Ipak, nikada nije bila emotivna tokom jednog od ovih intervjua, i ponavljala je mnogo istih stavova. Ona natera gledaoce da poveruju da su njih dve bile veoma bliske.

"Njeni momci su joj bili sve. Bila je vođa, supermama, super blistavog duha. Ušao bi u sobu i osectio njenu energiju. Ili je plesala, smejala se, to je bila Ana. Poznavala sam je u profesionalnom okruženju. Zaista je sve vreme pričala o poslu, stalno je pričala o svojim sinovima, Brajana nikad nije spomenula. Ali sada sam čula da nije mnogo pričala o njemu."

Ana Volš, Pamela Bardi
Ana Volš, Pamela Bardifoto: NBC10 Boston / Tviter / Printscreen, Društvene mreže

"Kada sam videla objavu na društvenim mrežama da je nestala, stomak mi se okrenuo, svaki deo mog bića je govorio da se ovde dogodilo nešto užasno. Moja intuicija, pogledala sam to i rekla da to nije Ana, nešto nije u redu. Kako je mogla nestati ova moćna supermama koju poznajem."

"Rekla sam da to nije Ana" ukazuje na to da je poznavala Anu izuzetno dobro i da je prepoznala kada je njeno ponašanje bilo neobično. Ali ipak nije imala pojma da Ana još uvek živi u Kohasetu dok je radila u Vašingtonu tokom nedelje na šta je Pamela rekla "Mislila sam da se preselila".

1 / 6 Foto: Instagram/anawalshe

Novinar amričkog portala TB Daily News Pameli je poslao poruku i raspitao se o njenoj vezi sa Anom. Ona je rekla da je to poslovno prijateljstvo i da su njih dve bile kolege pre nego što je Ana počela da radi u Vašingtonu.

Pamela je ranije izjavila da poznaje Anu godinu i po dana, što je u suprotnosti sa činjenicom da je Ana počela da radi u Vašingtonu mnogo pre toga. Pitao je da li ima neku svoju sliku sa svojom dobrim prijateljicom, ali nije mogla da nađe. Doduše je rekla da nisu bile baš bliske.

Kako tvrdi američki portal TB Daily News, u ovom trenutku je jasno da je Pamela Bardi narcis, željna pažnje koja koristi tragičnu smrt žene koju je jedva poznavala da bi došla u vesti i promovisala svoj brend. Ne zna se da li je potpuni prevarant ili je bogata kao što se predstavlja. Sve što se zna je da svako ko napravi tragediju oko sebe ima ozbiljne probleme, i ne bi trebalo verovati nikome poput Pamele.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu gde je živela sa porodicom. Njen suprug Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge i trenutno se nalazi u pritvoru gde čeka sledeće ročište koje je zakazano za 9. februar.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok profilu:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.