MALOLETNICA STRADALA VRAĆAJUĆI SE SA NASTUPA SLOBE RADANOVIĆA: Nezapamćena tragedija kod Leskovca
Auto u kom je poginula Jovana J., Foto: Instagram/192_rs

užas

MALOLETNICA STRADALA VRAĆAJUĆI SE SA NASTUPA SLOBE RADANOVIĆA: Nezapamćena tragedija kod Leskovca

Kako se nezvanično saznaje, četvoro mladih bilo je u provodu u jednom leskovačkom klubu

Objavljeno:

Jovana J. (17) iz Velike Grabovnice kod Leskovca poginula je u saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje, dok su trojica mladića, starih 17, 19 i 23 godine, teško povređena kada su se prevrnuli kolima na magistralnom putu Leskovac - Velika Grabovnica, na ulazu u selo Guberevac.

Kako se nezvanično saznaje, četvoro mladih bilo je u provodu u jednom leskovačkom klubu u kom je nastupao poznati pevač Sloba Radanović, a tragedija se dogodila kad su se vraćali kući.

Sloba Radanović
Sloba Radanovićfoto: Ana Paunković

Bila mećava

- Sve se desilo oko 3.00 časa. Automobil BMW u kom su bili devojka i mladići izgubio je kontrolu kod novoizgrađenog mosta na Tulovskoj reci. Pretpostavlja se da je nesreći kumovala brzina neprilagođena uslovima na putu. Naime, bilo je klizavo, duvao je vetar i padao sneg, praktično je bila mećava. Auto se prvo nekoliko puta okrenuo na putu, a zatim je sleteo s kolovoza i više puta se prevrnuo. Od tumbanja i siline udaraca devojka je nastradala na mestu - kaže izvor Kurira.

Ekipa Hitne pomoći, koja je, navodno, došla na poziv jednog od povređenih mladića iz kola, svu trojicu je prevezla najpre u Opštu bolnicu u Leskovcu, a potom i u Klinički centar Niš, odakle su juče saopštili da su povređeni mladići trenutno u stabilnom stanju.

- V. S. (19) smešten je u kliniku za anesteziju, zadobio je prelome grudnih pršljenova i povredu pluća, a trenutno je vitalno stabilan. Kod A. S. (17) utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja - naveli su iz KC i dodali:

Povrede kičme

- Pacijent P. N. (23) ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Izvor kaže da devojka i trojica mladića kobne večeri nisu bili u istom društvu u leskovačkom klubu.

- Navodno, oni su bili na žurki na kojoj je pevao Sloba Radanović i, kada su krenuli kući, povezli su Jovanu J. jer žive u istom selu - kaže izvor.

Meštani

Umesto punoletstva, sahrana

Meštani Velike Grabovnice kažu da su šokirani nesrećom u kojoj je poginula devojka koja se školovala u Leskovcu.

- Porodica je očajna nakon što su saznali da su ostali bez starijeg deteta. Spremaju sahranu u utorak, umesto da joj ove godine spremaju punoletstvo. Čuli smo da je do nesreće došlo jer je put bio klizav i zatrpan snegom. Jako smo tužni - kažu oni.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.