POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI NA PUTU LESKOVAC-GRDELICA: Jedna devojka je nastradala
Foto: Printscreen/TVPink

tragedija

POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI NA PUTU LESKOVAC-GRDELICA: Jedna devojka je nastradala

Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su ih sagledali lekari UKC Niš

Objavljeno: 09:34h

U Urgentni centar UKC Niš rano jutros primljena su tri pacijenta P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18), sa višestrukim povredama. Oni su, podsetimo,povređeni noćas oko 3 sata u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Grdelica. U nesreći je poginula devojka.Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su ih sagledali lekari UKC Niš.

V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Nakom dijagnostike utvrđene su politraume. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A. S. je utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u urgentnom centru, radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Devojka je na licu mesta izdahnula i nije joj bilo spasa, a mladići su hitno prebačeni u urgentni centar Opšte bolnice Leskovca, gde im je ukazana sva neophodna pomoć i odatle su transportovani za KC Niš.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.