KOMŠIJE PROGOVORILE O PUCNJAVI U BORČI: Za osumnjičenim se još uvek TRAGA
Policijski automobil, Foto: Nemanja Nikolić

DETALJI

KOMŠIJE PROGOVORILE O PUCNJAVI U BORČI: Za osumnjičenim se još uvek TRAGA

Policija traga za napadačem koji je u petak uveče u beogradskom naselju Borča ispalio metak iz pištolja u Nikolu R. (28) i povredio mu donji deo leđa i zadnjicu.

Objavljeno:

Komšije kažu da je krvavoj drami prethodila celodnevna rasprava između grupe muškaraca, a najdeblji kraj izvukao je N. R. (28)

Policija traga za napadačem koji je u petak uveče u beogradskom naselju Borča ispalio metak iz pištolja u N.R. (28) i povredio mu donji deo leđa i zadnjicu.

Pucnjava, Borča, Policija
foto: Nemanja Nikolić

Ne žive tu

Pucnajva se dogodila oko 19 sati u Ulici Ratnih vojnih invalida, a očevici su ispričali da je svemu prethodila žučna svađa nekoliko mladića.

- Čuli smo neko prštanje, ali nam se učinilo da su petarde i tek smo kasnije shvatili o čemu se radi. Četri mladića pola sata pre nego što je došlo do pucnjave bili su ispred zgrade i svađali su se - kažu komšije i dodaju da se ta grupica tokom celog dana muvala oko zgrade, iako niko od njih ne živi tu.

Pucnjava, Borča, Policija
foto: Nemanja Nikolić

- Pominjali su neke dugove i drogu, a onda su se čuli pucnji. Uplašili smo se i mislili da je neko ubijen - dodale su komšije. Inače, Nikola R. ima kriminalni dosije.

Prema rečima našeg izvora, napadač je nakon svađe iz džepa izvadio pištolj i opalio hitac u pravcu oštećenog koji je navodni bio okrenut leđima. Pogođeni je od bola izgubio dah i samo je pao na zemlju.

Pucnjava, Borča, Policija
foto: Nemanja Nikolić

Traže osumnjičenog

Kako navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem, N. R. je ostao da leži u lokvi krvi ispred zgrade.

Pucnjava, Borča, Policija
foto: Nemanja Nikolić

- Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde mu je konstatovana povreda gluteusa, a policija je odmah pokrenula akciju "Vihor" i blokirala celu Borču u potrazi za napadačem - kaže izvor Kurira. Uviđaj na mestu pucnjave trajao je satima, a policija je pronašla ispaljenu čauru i tragove krvi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.