IVANA KRIVOKAPIĆ JE UBIJENA PRE TAČNO 40 DANA: Osumnjičeni za zločin Jetmir u bekstvu, NIKO NE ZNA GDE JE!
Ivana i Jetmir G., Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Facebook

POTRAGA

IVANA KRIVOKAPIĆ JE UBIJENA PRE TAČNO 40 DANA: Osumnjičeni za zločin Jetmir u bekstvu, NIKO NE ZNA GDE JE!

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24)

Objavljeno:

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 40 dana, a potera za osumnjičenim za njeno ubistvo Jetmirom Gočajem i dalje traje.

Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali ga nisu pronašli, te su ispitali njegove prijatelje.

"Jetmirovi prijatelji su svi do jednog rekli da ga nisu videli uopšte. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Tamošnja policija dala je saopštenje u kojem je navela da "rade sve što je u njihovoj moći".

"Službenici Uprave policije su, shodno međunarodnoj poternici NCB Interpola Beograd, koja je raspisana 18. januara 2023. godine, izvršili provere u cilju lociranja i lišenja slobode lica Jetmira Gočaja, državljanina Crne Gore, tokom kojih nije locirano prisustvo navedenog lica na poznatim lokacijama u Crnoj Gori. Operativne aktivnosti Uprave policije su i dalje u toku, a sa svim utvrđenim činjenicama upoznati su nadležni organi Republike Srbije zvaničnim kanalima. Napominjemo da Uprava policije, u okviru svojih zakonskih mogućnosti, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u ovom slučaju", saopštili su iz policije.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.

Viši sud u Beogradu odredio je 16. januara pritvor i naložio raspisivanje međunarodne poternice za Jetmirom Gočajem (24), osumnjičenim da je 23. decembra prošle godine ubio Ivanu Krivokapić (26) u njenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

"Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti", kazala je tada portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić.

Kako je ranije saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, naredbom o sprovođenju istrage Gočaju se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

Inače, kako se u međuvremenu saznalo, Jetmir je u danima nakon Ivaninog ubistva redom kontaktirao prijatelje iz Beograda pozivajući ih iznenada da se vide, najverovatnije kako bi sebi osigurao alibi.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.