"DA BI SE SKRIVAO TREBAJU MU OZBILJNE PARE KOJE ON NEMA":Od Jetmira i dalje NI TRAGA,evo gde se sumnja da se NALAZI
Jetmir G., Foto: Društvene mreže

gde je jetmir?

"DA BI SE SKRIVAO TREBAJU MU OZBILJNE PARE KOJE ON NEMA":Od Jetmira i dalje NI TRAGA,evo gde se sumnja da se NALAZI

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje

Objavljeno: 20:01h

Potraga za Jetmirom G. danas je ušla u sedmi dan, a kako saznajemo, policija traga za njim na potencijalnim lokacijama na kojima bi mogao da se krije na teritoriji Crne Gore.

Kako saznaje Blic, crnogorska policija Jetmira nije našla na prijavljenom prebivalištu.

- Traga se na potencijalnim lokacijama na kojima bi mogao da se krije na teritoriji Crne Gore. Sumnja se da je na Kosovu i Methiji ili Albaniji - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem i dodaje da je za skrivanje i bekstvo od zakona potrebna ozbiljna logistika.

Jetmir G.
Jetmir G.foto: Društvene mreže

- Takođe i nekoliko hiljada evra mesečno, koje on verovatno nema - kaže izvor "Blica".

Podsetimo, za Jetmirom u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva studentkinje Ivane Krivokapić. Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore.

Ivana K.
Ivana K.foto: Društvene mreže

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Sve o slučaju ubistva Ivane Krivokapić možete pratiti na našem TikTok nalogu:

(Espreso / Blic, Bojana Bogosav)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.