DA LI JE PRONAĐENO TELO ANA VOLŠ? Postoje dve mogućnosti za to, ali Brajan zbog prethodne teorije ima prednost
Ana Volš, Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe, Printscreen

DETALJI

DA LI JE PRONAĐENO TELO ANA VOLŠ? Postoje dve mogućnosti za to, ali Brajan zbog prethodne teorije ima prednost

Policija je posle ispitivanje Brajana optužila prvo za ometanje istrage i on je uhapšen

Objavljeno: 17:48h

Policija iz mesta Marblhed, koje se nalazi nedaleko od gradića Kohaset, juče popodne pronašla je na plaži posmrtne ostatke osobe koja je duže vreme bila u vodi. Mediji spekulišu da je to možda i telo Ane Volš.

Policija u mestu Marblhed, nedaleko od varošice Kohaset gde je živela i nestala Ana Volš pronašla je posmrtne ostatke osobe, za koju je policija jedino rekla da je duže vreme bila u vodi.

Ana Volš (39) rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara kada je, navodno, krenula na aerodrom da se ukrca na let za Vašington gde je radila. Njen nestanak je prvo prijavio poslodavac, a potom i njen suprug Brajan Volš, tek 4. januara.

Policija je posle ispitivanje Brajana optužila prvo za ometanje istrage i on je uhapšen, a potom je usledila pretraga njihove porodične kuće u čijem podrumu su pronađeni krvavi tragovi kao i krvav i ošštećen nož.

Policija je rekonsturisala kretanje Brajana Volša kobnog dana i ustanovljeno je da je lagao policiju, a pronađeni su inovi dokazi protiv njega, između ostalog i račun za kupovinu sredstava za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, jeziva Gugle pretraga o tome kako se osloboditi tela žene teške 52 kilograma, ali i koliko treba čekati da prođe od nestanka osobe da bi se dobilo nasleše.

1 / 3 Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Brajan Volš je optužen za ubistvo Ane Volš, a policija je došla i do novih dokaza koji upućuju na to da je Brajan Volš svoju suprugu usmrtio, njeno telo raskomadao u podrumu kuće, a potom njene ostatke pobacao na nepoznate lokacije, najverovatnije na spaliocnicu, ali postoji mogućnost i da su delovi tela bačeni u more.

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.