"PLAŠIM SE DA...": Majka Ane Volš progovorila o PRETEŠKOJ TEMI, njene reči SLAMAJU SRCE
Milanka i Ana, Foto: Društvene mreže

ANINA MAJKA O NESTANKU ĆERKE

"PLAŠIM SE DA...": Majka Ane Volš progovorila o PRETEŠKOJ TEMI, njene reči SLAMAJU SRCE

Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ubistvu svoje ćerke, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi

Objavljeno:

Uskoro se navršava mesec dana od kako traga za Anom Volš (39), rođenom Beograđankom, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu. Njena majka, Milanka Ljubičić (69), za portal Nova.rs navodi da joj nada i vera još uvek ne posustaju, ali i da kako dani odmiču, polako počinje da je plaši istina.

Skoro mesec dana Anina majka leže i ustaje sa istom nadom – da će se njeno dete pojaviti.

„Živim i verujem da će se pojaviti, znam koliko je volela život i svoju decu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san, skup nezadovoljstava koje je rešila da otkloni nekim mini odmorom. Svesna sam da to ne priliči mojoj Ani, ali jednostavno, želim da verujem da je tako“, tužna i neraspoložena navodi Milanka za portal Nova.rs.

Ona kaže i da je svesna činjenice da se 9. februar bliži kada će njen zet Brajan Volš (46) ponovo biti izveden pre sud.

„Do 9. februara ću nastaviti da se molim, ležem i ustajem sa tom idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga… ne znam šta ću. Plašim se da poverujem u istinu, ako je to ona koju mediji plasiraju. Ne želim da verujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj“, u neverici navodi očajna majka.

Milanka Ljubičić
Milanka Ljubičićfoto: Zorana Jevtić

Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ubistvu svoje ćerke, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi.

„Ukoliko je Brajan to uradio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija po mom mišljenju. Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog deteta nema više, onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje dece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale sveću i nose cveće na grob ceo život“, jedva izgovara potresena majka i dodaje:

„Otići ću i do naše crkve da pitam kakvi su običajim ukoliko je ubijena. Ništa ne znam, samo da se sve preokrene do 9. februara“, molbom zaključuje Milanka.

Kako je ranije govorila za portal Nova.rs, njena tri unuka, Anini sinovi, od dve, četiri i šest godina, trenutno se nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi. Brigu o njima preuzeće Milankina starija ćerka koja živi u Kanadi.

„U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti da mog deteta više nema, brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da deca ostanu i odrastaju zajedno. Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad decom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu decu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli“, rekla je Milanka svojevremeno.

1 / 6 Foto: Instagram/anawalshe

Podsetimo, ceo svet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je 17. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ubistvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada izneti i svoju odbranu.

(Espreso / Nova, Aleksa Momčilović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media