UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! "KAKO ĆEMO NAKON OVOGA MIRNO DA SPAVAMO?" Pojavio se snimak iz prihvatilišta za pse u Boru!
Psi, Foto: printscreen/instagram/stop nasilju

STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! "KAKO ĆEMO NAKON OVOGA MIRNO DA SPAVAMO?" Pojavio se snimak iz prihvatilišta za pse u Boru!

U kesama se nalazilo ukupno tri šteneta, koji su imali evidentne povrede na telu

Objavljeno: 15:06h

Veoma uznemirujući snimak pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako žena vadi iz kese štence koji su, navodno, pronađeni u zamrzivačima.

Kako se navodi, ovaj prizor snimljen je u štenari u Boru. a za sada nije poznato kada je snimak nastao. Ovaj snimak postavilo je udruženje "Kućica za spas".

U kesama se nalazilo ukupno tri šteneta, koji su imali evidentne povrede na telu. Sudeći po izgledu i veličini, štenci su bili stari od svega par nedelja do jedva dva meseca.

U trenutku kada je vadila tela smržnutih životinja iz kesa, žena je bila vidno potrešena i nije mogla da sakrije bes i suze.

"Evo ga. Ja ne znam majke mi moje. Ajde vi da mi objasnite. Kako ćemo nakon ovog mirno da spavamo večeras? Šta je ovo? Jel ovo treba da radim, do kad ovo treba da radim? Objasnite mi šta je ovo? Do kad ću ovo da radim?, govorila je volonterka kroz suze.

U propratnom tekstu koji je pratiouznemirujući video snimak, između ostalog se navodi da se sve događa u gradskom prihvatilištu za pse u Boru, da su uslovi nehumani, životinje zlostavljane, kao i to da leževi štenaca ne bi smeli da stoje u zamrzivačima po šinterajima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.