NAJNOVIJI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Obe sestre imale iste tragove, rodbina znala za NOVAC
Zgrada u kojoj se desilo ubistvo, Foto: Kurir

KORISTOLJUBLJE?

NAJNOVIJI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Obe sestre imale iste tragove, rodbina znala za NOVAC

Telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu

Objavljeno:

Beogradska policija i dalje traga za ubicom ili više njih koji su, pre dve nedelje, usmrtili dve rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ (78) u stanu u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi.

Obdukcija tela sa toksikološkim nalazom još se radi, a prilikom uviđaja na rukama nesrećnih žena primećene su ogrebotine koje ukazuju da su se žene borile sa nasilnikom.

Telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu. Policija sumnja da su ubijene u toku Božićnih praznika, a da se motiv krije u koristoljublju.

- Vrata stana nisu obijena, pa sumnjamo da su sestre poznavale ubicu i da su ga pustile u stan. Takođe, nakon zločina on ih je zaključao i pobegao sa ključem. U stanu nije bilo premetačine. Policija je uzela samo jedan snimak sa kamera iz obližnje zgrade- kaže naš izvor blizak slučaju i dodaje da je policija saslušala nekoliko osoba, ali da još nema osumnjičenih.

Bežanijska kosa
foto: MUP

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je obio vrata stana. Na glavi jedne žene nalazio se jastuk, a bilo je i krvi.

O tome na koji način su žene ubijene još nije poznato jer se čeka obdukcioni nalaz.

Sumnja se da su ubijene zbog novca jer je jedna od sestra prodala kuću, a novac je držala u stanu. Komšije o prodaji ništa nisu znali, ali njihovi rođaci jesu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.