BRAJAN VOLŠ SE TOKOM PRIVOĐENJA CINIČNO SMEJAO MISLEĆI DA NEĆE BITI OPTUŽEN ZA UBISTVO ANE: Jeziv snimak! (VIDEO)
Brajan Volš, Foto: Printscreen/YouTube/CBS Boston

SOCIOPATA

BRAJAN VOLŠ SE TOKOM PRIVOĐENJA CINIČNO SMEJAO MISLEĆI DA NEĆE BITI OPTUŽEN ZA UBISTVO ANE: Jeziv snimak! (VIDEO)

Prijatelj Brajanovog Džefri Ornštajn, naveo je u izjavi iz 2019. da poznaje Brajana od 13. godine

Objavljeno:

Brajan Volš suprug Beograđanke Ane Volš koji se od sinoć sumnjiči za njeno ubistvo, tokom hapšenja prošle nedelje zbog sumnje da je opstruirao istragu izašao je pred novinare sa osmehom od uva do uva. Brajan, koji ima lekarsku šifru da je sociopata cinično se smejao, verovatno misleći da nikada neće biti optužen za ubistvo žene - jer je verovao da telo nikada neće biti nađeno.

Na snimcima i fotografijama koje su objavljene 9. januara, vidi se Brajan kojeg policija odvodi u sud, a fotografije i snimci nakon što su ga izveli iz policijske stanice su danas dodatno zastrašujući jer dok se ne zna ništa o njegovoj supruzi Brajan izlazi sa osmehom na licu.

Brajan je kako su pokazali izveštaji njegovog psihijatra, on je kao mlađi bio potpuno nesposoban da funkcioniše zbog depresije, anskizonosti i besa koje je imao.

Brajanov psihijatar, doktor Titman govoreći o njegovom pishičkom stanju, navodi da se Volš osećao nevoljeno i emocionalno osakaćeno, jer su ga roditelji koristili kao "piona" u svom komplikovanom odnosu.

1 / 6 Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe, Printscreen

Prijatelj Brajanovog Džefri Ornštajn, naveo je u izjavi iz 2019. da poznaje Brajana od 13. godine. Rekao je da mu je Brajanov otac rekao da je sin bio "dugogodišnji pacijent" u psihijatrijskoj ustanovi u Ostinu i da mu je dijagnostikovano da je „sociopata“. Ornštajn je tvrdio da su otac i sin dugo bili otuđeni i da stariji Volš odbio komunikaciju sa sinom kada je Brajan pušten pre nekoliko godina, posle 12 ili više godina bez kontakta.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Slučaj Ane Volš možete pratiti i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.