ANIN NESTANAK NIJE PRIJAVIO NJEN MUŽ, VEĆ NEKO DRUGI? Novi OBRT u slučaju, SPOMINJE SE OVO IME
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić, Printscreen/YouTube/CBS Boston

neverovatno

ANIN NESTANAK NIJE PRIJAVIO NJEN MUŽ, VEĆ NEKO DRUGI? Novi OBRT u slučaju, SPOMINJE SE OVO IME

Misterija ne prestaje

Objavljeno: 17:12h

Dnevnik policijske uprave od 26. decembra pa sve do 8. januara 2023. godine pruža uvid u rane trenutke istrage, počevši od prvog izveštaja o nestaloj Ani Volš. Policijski dnevnik baca novo svetlo na ceo slučaj.

Ko je obavestio policiju o Aninom nestanku?

Prema prvim informacijama, Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke obavestio je policiju da njegove žene nema, po njegovoj priči, njih dvoje nisu se čuli par dana nakon čega je on i kontaktirao policiju.

Prema evidenciji policije, 4. januara primili su poziv za proveru dobrobiti Ane Volš, čije je čak i ime napisano pogrešno u dokumentu.

Kako navode američki mediji, prema dokumentu, čovek koji je obvaestio policiju o Aninom nestanku je glavno obezbeđenje kompanije za koju radi stranka, Tišman Spajer.

Pozivalac je nastavio da opisuje kako Ana radi u Vašingtonu, ali živi u Kohasetu. Zatim je opisao i više detalja o njenom nestanku, a zatim primetio sledeće:

- Kompanija je kontaktirala muža, on nije podneo prijavu nestanka - navode američki mediji.

Kako navode, policija je ranije saopštila da su kompanija i njeni najmiliji "istovremeno" prijavili Anin nestanak.

1 / 12 Foto: Greg Derr, Društvene mreže

Uhvaćen u laži

Anin muž, Brajan Volš uhapšen je nekoliko dana kasnije i optužen za obmanu istražitelja.

Ali kada je Brajan optuženm njegov advokat Trejsi Majner rekla je sudu da je njen klijent kontaktirao kompaniju i rekao im da je Ana nestala, što je direktno suprotno sa onim što je Brajan ispričao policiji.

- Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bio rezultat toga što je Brajan prvo kontaktirao poslodavca i rekao: "Nisam se čuo sa svojom ženom", rekao je Brajanov advokat na sudu i dodao: "Poslodavac je predložio da njegov tim iz obezbeđenja, koji je inače bivši policajac, kontaktira policiju, što je on i učinio",

Brajanov advokat istakao je i da je njen klijent sarađivao sa policijom kroz nekoliko "intervjua", kao i pretresa njegove kuće i mobilnog telefona.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.