"FALIŠ MI, NOĆI ME SLOME": Ovako je osumnjičeni za UBISTVO na Zvezdari pokušavao da zametne tragove ZLOČINA?
Ubistvo Ivane na Zvezdari, Foto: Društvene mreže

detalji

"FALIŠ MI, NOĆI ME SLOME": Ovako je osumnjičeni za UBISTVO na Zvezdari pokušavao da zametne tragove ZLOČINA?

Sumnja se da je Jetmir G. 23. decembra 2022. godine izmedju 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vez

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je informaciju koju je Kurir ekskluzivno objavio pre četiri dana, da je J. G. (24), državljanin Crne Gore, osumnjičen za ubistvo Ivane K. (26) na Zvezdari!

Iz tužilaštva su naveli da "nakon što im je policija juče dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv J. G. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, odnosno ljubomore".

Tužilaštvo je predložilo sudu da J. G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

- Sumnja se da je J. G. 23. decembra 2022. godine izmedju 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se i da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - dodaje se u saopštenju VJT u Beogradu.

Ivana K.
Ivana K.foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Kako smo već pisali, J. G., koji je iz Gusinja i potiče iz čuvene stočarske porodice o kojoj su pisane i reportaže, skrenuo je pažnju na sebe dan nakon Ivanine smrti. On je tada objavio nekoliko njihovih fotografija uz srceparajuć oproštaj u kom je naveo i "da ne može da veruje da se njoj to dogodilo".

Pokojnu devojku je nazivao "Miko moj" i od 24. decembra do pre četiri dana svaki dan na Instagram kačio poruke u kojima je isticao kako pati. Poruka koju je okačio 10. januara na Ivanin rođendan i to samo pola sata nakon što je Kurir objavio da je njegov DNK nađen u njenom stanu, glasi:

- Uzalud je, fališ. Dane preživim nekako. Zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali noći, noći me slome. Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno.

Osumnjičeni
Osumnjičenifoto: Društvene mreže

Nisu znali da on postoji

Jetmir je posle pisanja medija da se dovodi u vezu da ubistvom Ivane obrisao sve njihove fotografije, ali i svoje, kao i objave u vezi sa Ivaninom smrću.

- Za Jetmira niko od Ivaninih rođaka nije znao. Njeni najbliži su prvi put u medijima videli da on postoji. I njima je bilo čudno ko je mladić koji se oprašta od Ivane - kaže jedan poznanik porodice Ivane K., koja je u Beograd došla iz Vojvodine.

(Espreso / Kurir / D. Antonijević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.