ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE OGLASIO SE NA NJEN ROĐENDAN: Objavio OVO, pa brzo OBRISAO kad je saznao za DNK!
Ubijena Ivana K., Foto: printscreen facebook/Miodrag Ktivokapic, Nemanja Nikolić

JEZIVO

ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE OGLASIO SE NA NJEN ROĐENDAN: Objavio OVO, pa brzo OBRISAO kad je saznao za DNK!

DNK tragovi osumnjičenog za Ivanino ubistvo pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica

Objavljeno: 16:43h

Za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) na Zvezdari danas je zvanično osumnjičen Jetmir G., koji se na društvenim mržama oglasio 10. januara, na njen rođendan, neposredno nakon što je Kurir ekskluzivno prvi objavio da je njegov DNK nađem u stanu, na mestu zločina.

Ubrzo nakon toga, on je obrisao sve fotografije koje je na društvenim mrežama imao sa Ivanom.

Naime, na dan njenog rođenja, kada je trebalo da napuni 27. godina, on je na društvenoj mreži Instagram objavio dve poruke, za koje se pretpostavlja da su upućene ubijenoj Ivani, a uz jednu se i čuje i pesma Dragane Mirković "Plači zemljo".

Ivana Krivokapić
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ JETMIR_GUIDE_GOCAJ

"Uzalud je...Fališ. Dane preživim nekako. Zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali noći, noći me slome", stoji u jednoj od poruka koju je sinoć objavio osumnjičeni za ubistvo studentkinje.

Ivana Krivokapić
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ JETMIR_GUIDE_GOCAJ

Nakon ove, usledila je još jedna objava uz pesmu Dragane Mirković sa porukom: "Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem".

Podsetimo, DNK tragovi osumnjičenog za Ivanino ubistvo pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima medija, dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Na svom profilu na društvenim mrežama, verovatno kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio se od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Slučaj Ivane Krivokapić možete pratiti i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.