SUMNJIVI DETALJ NA INSTAGRAMU ANE VOLŠ LEDI KRV: Nestala Beograđanka posebno PROMENILA SMISAO JEDNE SLIKE
Ana Volš, Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

istraga u toku

SUMNJIVI DETALJ NA INSTAGRAMU ANE VOLŠ LEDI KRV: Nestala Beograđanka posebno PROMENILA SMISAO JEDNE SLIKE

Sada je primećeno nešto čudno na njenom Instagram i Facebook profilu

Objavljeno: 20:14h

Ana Volš (39) poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći. Cela Amerika se digla na noge i svi se pitaju gde je nestala Beograđanka, a sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon njenog nestanka uhapšen suprug Brajan Volš zbog ometanja istrage.

Međutim sada isplivavaju mnogi detalji koji Brajana Volša mogu da povežu sa nestankom supruge. U podrumu porodične kuće nađen je krvav nož, a u kontejneru koji je policija zaplenila pronađene su krvave kese, testera, sekira i tepih.

Sada je primećeno nešto čudno na njenom Instagram i Facebook profilu. Ljudi danima provode vreme listajući Anine fotografije na društvenim mrežama kako bi nešto da uočili i primećeno je nešto neobično.

Ana Volš
foto: Printscreen/Instagram/anawalshe

Njena prva slika postavljena je na Instagram 2013. godine, a pre 35 nedelja sve slike su "editovane" odnosno promenjeni su ili opisi na slikama, ili lokacije.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen/Instagram/anawalshe

Američki mediji su primetili da je promenjen i opis za fotografiju nastalu kada je Ana navodno pala i povredila glavu, ali zapravo to nije slučaj samo sa tom fotografijom, već sa apsolutno svim slikama na njenom profilu.

Mediji prenose da je opis fotografije gde je povređena promenjen neposredno pre nego što je poslala pismo sudiji u predmetu umetničke prevare svog muža Brajana, pozivajući na kaznu bez zatvora.

S obziron da je nestala bez traga, a da svi upiru prst na njenog muža, ispostavilo se da je bilo bolje da je izdržavao zatvorsku kaznu.

Bivši pomoćnik američkog tužioca Niama Rahman rekao je za Fox News Digital da je za to "razumno objašnjenje" da je Volš možda bila "žrtva nasilja u porodici".

"Ovo izgleda kao nasilje u porodici. To je samo spekulacija, ali izgleda kao da je udarena", rekao je on.

Da li je to ona sama menjala ili je neko drugi u to umešao prste, nije poznato.

Pratite slučaj Ane Volš i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.