VELIKI OBRT U SLUČAJU UBIJENE IVANE: Oglasili se iz Tužilaštva, EVO ŠTA SE ČEKA!
Ivana Krivokapić, Foto: Printscreen / Facebook, Instagram

NOVI DETALJI

VELIKI OBRT U SLUČAJU UBIJENE IVANE: Oglasili se iz Tužilaštva, EVO ŠTA SE ČEKA!

Nedavno je isplivala informacija da je u njenom stanu pronađen DNK izvesnog J.G.

Objavljeno: 12:18h

Ubistvo Ivane Krivokapić u stanu na Zvezdari još nije rasvetljeno, iako se prvobitno pojavila informacija da je osumnjičen njen prijatelj J.G., policija traga za NN osobom, a osmunjičenog za sada nema.

"Još uvek nema osumnjičenog u ovom postupku. Istraga se i dalje vodi protiv NN lica. Čekaju se rezultati određenih veštačenja. Policija i tužilaštvo će blagovremeno obavestiti javnost o novim okolnostima“, rečeno je u tužilaštvu.

1 / 3 Foto: Društvene mreže

Nedavno je isplivala informacija da je u njenom stanu pronađen DNK izvesnog J.G., a pojedini mediji su preneli da je on osumnjičen za zločin. Ipak, ti navodi nisu potvrđeni od strane policije i tužilaštva.

Podsetimo, devojku su u stanu zatekla braća, sa modricama po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen njen mobilni telefon. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom. U stanu nisu pronađeni ključevi, te se sumnja da je ubica zaključao za sobom. Sve ukazuje na to da je u pitanju neko koga je Ivana dobro znala i koga je pustila u svoj dom.

Slučaj Ivane Krivokapić možete pratiti i na Espreso TikTok nalogu:

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.