BIVŠI MUŽ ANE VOLŠ OBJAVIO SNIMAK NA FEJSBUKU: Tagovao je i NJU i poslao joj SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)
Ana Volš, Foto: Društvene mreže

PRONAŠLI SMO

BIVŠI MUŽ ANE VOLŠ OBJAVIO SNIMAK NA FEJSBUKU: Tagovao je i NJU i poslao joj SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Brajan Volš, sin poznatog bostonskog neurohirurga, često je izlazio po hotelima pa je tako i upoznao Anu Knip

Objavljeno: 19:37h

U medijima su se pojavile informacije da je Ana Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara u primorskom gradiću Kohasetu u Masačusetsu, imala brak pre nego što se 2016. godine udala za Brajana Volša.

Naime, prema tvrdnjama njene majke Milanke Ljubičić, bila je udata i prezivala se Ana Ljubičić Knip. Ana u prvom braku nije imala dece.

Do ovog saznanja došlo se tako što je u sudskim dokumentima koji detaljno opisuju istragu koja je vođena 2018. godine protiv Brajana Volša zbog prevare, bilo i pozivanja na Anu Knip, koja je identifikovana kao supruga Brajana Volša, prenose NBC Boston.

Brajan Volš, sin poznatog bostonskog neurohirurga, često je izlazio po hotelima pa je tako i upoznao Anu Knip, piše Boston Globe. Inače, Ana je u to vreme radila u hotelu "Veatleigh" Berkširu.

Za Anu je to bila ljubav na prvi pogled, prisetila se u sudskom izveštaju koji je podnela u njegovo ime u slučaju umetničke prevare. Međutim, ona je bila udata za Marka Knipa koji je radio kao kuvar u hotelu od kog se razvela 2014. godine, pokazuju zapisi. Ana, je emigrirala iz Srbije i za stalno se preselila u Boston. 2015. godine i samo godinu dana nakon razvoda su se Ana i Brajan verili i venčali.

Bivši muž Ane Volš
Bivši muž Ane Volšfoto: Facebook

Godinu dana kasnije dobili su prvo dete. Po svemu sudeći, Ana i Brajan su verovatno bili u tajnoj vezi i kada je ona bila u braku. Kako se može videti na društvenim mrežama, ona je 2013 godine objavila sliku kako ljubi "nepoznatog" muškarca u obraz, a lice mu je isekla kako se ne bi videlo. Komentari na tu sliku su još interesantniji. Jedna osoba joj je napisala da zna ko je na slici, a kada je Ana odgovorila upitno, usledio je komentar te osobe koji je glasio: "BW". To su inicijali njenog sadašnjeg supruga Brajana Volša.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

Bivši muž Ane Volš je u aprilu 2008. godine objavio interesantan, šaljiv snimak na društvenim mrežama na kom je nju tagovao.

O čemu se tačno radi pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Ana je rođena je u Beogradu, u Srbiji, i ima dvojno državljanstvo. U našem konzulatu kažu da se sećaju Ane koja je nekoliko puta dolazila povodom različitih administrativnih usluga i da im je u sećanju ostala kao divna dama.

Po profesiji je agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Ana je mlada i ambiziozna žena koja je sebi postavila najviše ciljeve na putu ka uspehu.

1 / 5 Foto: Instagram/anawalshe

Godine 2005, dolazi u SAD, i počinje da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Policija, kako spekulišu mediji, sve više sumnja da je Brajan Volš brutalno ubio, a potom raskomadao suprugu Anu koja se i dalje vodi kao nestala osoba.

Posle otkrića krvi i krvavog noža u podrumu kuće, ali i svih laži koje je izrekao Brajan Volš kako bi sebi obezbedio alibi, sve sumnje su pale upravo na njega. Inače, Ana i Brajan imaju tri maloletna sina, a sumnja se da su u vreme ubistva u kući bila i njihova deca.

Više o slučaju Ane Volš saznajte na Espreso TikTok nalogu:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.